İşte Ak Saray’ın aylık doğalgaz maliyeti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, bugün Katar’a gitmeden ilkin “Biz yaşam boyu doğalgazla yaşamadık bildiğiniz gibi, doğalgazla tanışalı ne kadar vakit olduğu belli. Bu millet çileye alışık bir millettir” demesi, akıllara Ak Saray’ın aylık doğalgaz maliyetininin ne kadar olduğu sorusunu getirdi. Mevzuya ilişkin Mimarlar Odası Ankara Şubesi Ocak ayında Ak Saray’ın aylık 10 milyon lira doğalgaz maliyeti bulunduğunu açıklamıştı. 


Rusya ile tayyare krizi devam ederken Türkiye, Rusya’nın sattığı doğalgazı kesme ihtimaline karşı yeni önemler arayışına girdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Katar’a giderek bu ülke ile doğalgaz anlaşması imzaladı. Sadece Erdoğan’ın öncesinde yapmış olduğu açıklamalar gündeme oturdu.


BM İklim Değişikliği Konferansı’na katılmış olduğu Fransa’dan Katar’a giderken uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan “Biz yaşam boyu doğalgazla yaşamadık bildiğiniz gibi, doğalgazla tanışalı ne kadar vakit olduğu belli. Bu millet çileye alışık bir millettir. Kaldı ki Rus doğalgazı eğer olmazsa biz yandık bittik diye bir durum yok. Rusya haricinde birçok ülkeden doğalgaz aldığımızı aslına bakarsan dile getirdim” yanıtını verdi.


İLGİLİ HABER

Haber Kaynağı: Sözcü



İşte Ak Saray’ın aylık doğalgaz maliyeti
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder