2016’da birçok işletme batacak!

Antalya’da yeni kurulan Alternatif Gezim Etkinlikleri ve İşletmeleri Birliği’nin (ATİB) tanıtımında, 2015′i pek sevmediklerini belirten turizmciler, Rus uçağının düşürülmesiyle yaşanmış olan kriz sebebiyle 2016′nın fazlaca zor bir yıl olacağını söylemiş oldu. ATİB yöneticileri, ‘Birçok otel, işletme batacak, fazlaca ağır darbeler alacağız” dedi.


Antalya’da deniz- kum- güneş turizmine alternatif sunulan kültür, sanat, spor, eğlence benzer biçimde etkinlikleri düzenleyen kuruluşlar, Alternatif Gezim Etkinlikleri ve İşletmeleri Birliği’ni kurdu. Ziraat eski Bakanı ve Antalya Binicilik ve Atlı Spor Kulübü sahibi İlker Tuncay’ın başkanlık etmiş olduğu ATİB’in bünyesinde Anadolu Ateşi, Antalya Aqualand, Aktur Park, Dinopark, Düden Rafting, Kadir’in Ağaç Evleri, Kelebek Park, Olympos Teleferik, Peloid Antalya, Sandland, Sealanya, Saklıkent Gobi Gezim benzer biçimde işletmeler bulunuyor.


Antalya Gazeteciler Cemiyeti’ndeki tanıtım toplantısında ATİB Başkanı İlker Tuncay, alternatif gezim alanında etkinlik gösteren işletmeler olarak tanıtımda ortaklık yaparak, hedef kitlelere en etkin halde ulaşımı sağlamak, mesleki dayanışma ve güç birliği oluşturmak, kaynak sağlamayı amaçladıklarını söyledi. Tuncay, Antalya merkezli birliğin Türkiye genelinde bu alanda etkinlik gösteren tüm işletmelere açılacağını da kaydetti.


İLGİLİ HABER

Haber Kaynağı: Sözcü



2016’da birçok işletme batacak!
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder