Dünyada bir ilk: Vajina güzellik yarışması

Seks oyuncakları üreten bir girişimci ve aynı zamanda ‘Autoblow adlı meşhur seks oyuncağının yaratıcısı olan ABD’li Brian Sloan, dünyada bir ilki gerçekleştirerek ‘Vajina güzellik yarışması’ organize etti. Sloan, internet üzerinden başlattığı yarışmayı, ürünlerinden birinin tasarımında ‘en güzel vajina’yı doğrudan taklit edebilmek için yaptı.



Yarışma süresince kadınlar, kendi vajinalarının fotoğrafını çekerek yarışmanın yapıldığı siteye yükledi. Yarışma sonunda birinciye 5.000 dolar, ikinciye 2.500 dolar ve üçüncüye de 1.250 dolar ödül vadedildi.


Elite Daily ekibi Brian Sloan’ın peşine düşerek Berlin’de yarışmanın ilk üçüyle geçirdiği birkaç günü videoya çekti. Elite Daily’nin Sloan’a sorduğu sorulardan biri, “Sence aşağılık bir adam mısın?” oldu. Sloan öyle olmadığını düşünüyor. Ama insanların onu böyle tanımlamasının da tamamen hatalı olmadığını da sözlerine ekliyor.


Kadınları obje gibi gördüğü eleştirilerine ise biraz farklı bakıyor: “Dildolar erkeklerin penisine göre yapılınca kimse buna seksist demiyor.”


İLGİLİ HABER



Dünyada bir ilk: Vajina güzellik yarışması
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder