Üsküdar`da 82 kilogram hintkeneviri yakalandı

Çağatay KENARLIİSTANBUL,(DHA) Üsküdar İlçe Güvenlik Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık icra eden şüphelileri yakalamak için bir eve yapmış olduğu operasyonda 82 kilo 640 gram hint keneviri ele geçirdi. 2 şüpheli çıkartıldığı mahkeme tarafınca tutuklandı.


Üsküdar İlçe Güvenlik Müdürlüğü ekipleri, bir hırsızlık vakasına karıştığını belirlediği şüphelileri yakalamak için emek verme başlattı. Takımlar, lüzumlu izinleri aldıktan sonrasında eve operasyon düzenledi. Operasyon esnasında evden kaçmaya çalışan şüpheli D.Ö. ve M.K.A. yaşanmış olan kısa süreli kovalamacanın peşinden yakalanarak takımlar tarafınca gözaltına alındı. Polis ekipleri evin şüpheli İ.H.A.`ya ilişik bulunduğunu belirledi. Polis evde yapmış olduğu aramada 2 koli ve 1 hurç içinde 82 kilo 640 gram hint keneviri ele geçirdi. Polis, ev sahibi İ.H.A.`nın yakalanması için çalışmalarını genişletti. Şüpheli D.Ö. ve M.K.A., ele geçirilen hint kenevirleriyle beraber detaylı araştırma için Vatan Caddesi`nde bulunan Narkotik Suçlarla Savaşım Şube Müdürlüğü`ne gönderildi. Emniyette işlemleri tamamlanan D.Ö. ve M.K.A. çıkartıldığı mahkeme tarafınca tutuklandı.


DHA-Güvenlik – Türkiye-İstanbul Merkez – ÇAĞATAY KENARLI

2015-12-28 15:07:05


Haber Kaynağı: Sözcü



Üsküdar`da 82 kilogram hintkeneviri yakalandı
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder