İZÜ`lü öğrencilerden ODTÜ protestosu

Erhan TEKTENİSTANBUL, (DHA) İSTANBUL Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) bahçesinde kendilerine `Üniversiteli Müslümanlar` diyen bir grup talebe, ODTÜ`deki vakaları protesto etti.


`Üniversitelerdeki İslami Mücadelemiz Engellenemez` pankartı açan öğrencilere sık sık tekbir getirdi. `İslami hareket engellenmez` `İslami hareket kazanacak` sloganlarının atılırken grup adına basın açıklamasını Nurettin Aydın okudu.


Aydın, `Geçtiğimiz günlerde ODTÜ`de taşlı sopalı saldırılarda bulunulmuştur. Biz İZÜ`lü öğrenciler olarak saldırıya uğrayan Müslüman kardeşlerimizin yanında olduğumuzu ve üniversitedeki özgür düşüncelerin ve inançların engellenemeyeceğini beyan ediyoruz. Meydana gelen bu saldırılar neticesinde birlikteliğimizi daha ileri taşıyacağız. İslam coğrafyalarında yaşanmış olan zulümleri gündemleştirme ve mazlumların yanında daima yer alma sorumluluğumuzu hız kesmeden yerine getireceğiz` dedi.


Eyleme yabancı uyruklu üniversiteli öğrencileri de destek verdi.


DHA-Genel – Türkiye-İstanbul Merkez – Erhan TEKTEN

2015-12-28 14:43:52


Haber Kaynağı: Sözcü



İZÜ`lü öğrencilerden ODTÜ protestosu
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder