Polisi görünce kaçan kişinin üzerinden uyuşturucu ve çalıntı para çıktı

ŞANLIURFA, (DHA) – ŞANLIURFA`da, devriye gezen polisi görünce kaçmaya süregelen ve kovalamaca sonucu yakalanan 22 yaşındaki Ramazan D.`nin üstünden 50 gram esrar ile bir otomobilden çalınan bin 800 lira ve kredi kartı çıktı.


Vaka, öğle saatlerinde Yeşildirek Mahallesi`nde meydana geldi. Devriye görevi icra eden polis ekipleri, kendilerini görünce kaçan kişinin peşine düştü. Kısa kovalamcanın peşinden yakalanan ve adının Ramazan D. olduğu belirlenen şüphelinin meydana getirilen üst aramasında; cebinde 50 gram esrar ile elindeki çantada bin 800 lira ra ve başkasına ilişik kredi kartları bulunmuş oldu. Asayiş Şube Müdürlüğü`ne götürülen şüpheli, üstündeki para ve kredi kartını park halinde olan ve camını kırdığı bir otomobilden çaldığını söylemiş oldu. Sorgulaması tamamlanan şüpheli `uyuşturucu madde bulundurmak ve hırsızlık` suçlarından adliyeye sevk edildi.


DHA-Güvenlik – Türkiye-Şanlıurfa – Ömer ŞULUL

2015-12-28 14:53:42


Haber Kaynağı: Sözcü



Polisi görünce kaçan kişinin üzerinden uyuşturucu ve çalıntı para çıktı
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder