Kızı tarafından öldürülen banka üst düzey yöneticisi kadın son yolculuğuna uğurlandı

Enver ALASİSTANBUL, (DHA) USKUMRUKÖY`deki villada kızı tarafınca öldürülen hususi bir bankanın üst düzey yöneticisi Belgin Hızal bugün son yolculuğuna uğurlandı. Hızal`ın yakınları yaşanmış olan vaka sebebiyle büyük üzüntü yaşarken adam öldürmeye inanamadıklarını söylemiş oldu.


Sarıyer Uskumruköy`deki evinde önceki gün ruhsal rahatsızlığı bulunmuş olduğu öne sürülen kızı tarafınca boğularak öldürülen banka üst düzey yöneticisi Belgin Hızal (57) gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.


Uskumruköy`de yaşamış olduğu site 34 yaşındaki kızı Aslı Sönmezler tarafınca boğularak öldürülen bankacı Belgin Hızal için Şişli`deki Zincirlikuyu Camii`nde cenaze töreni düzenlendi. Adli Tıp Kurumu`ndan cenazesi alınan Hızal, merasim için Zincirlikuyu Cami`ne getirildi. Uzun süre ilkin eşinden boşandığı öğrenilen Belgin Hızal`ın cenaze törenine babası Suha Hızal, ablası Elvida Hızal, yakın akrabaları ve arkadaşları katıldı.


AİLE TAZİYELERİ KABUL ETTİ


Aile, cami avlusunda taziyeleri kabul etti. Emekli olmasına rağmen hususi bir bankada üst düzey yönetici olarak çalışmaya devam eden bankacı Belgin Hızal`ın cenaze törenine oldukça sayıda şahıs ve kurum çelenk yolladı.


Bankacı Belgin Hızal`ın yakınları yaşanmış olan vaka sebebiyle büyük üzüntü yaşarken adam öldürmeye inanamadıklarını söylemiş oldu. Hızal`ın psikokojik tedavi görmüş olduğu kızını 3 ay ilkin Bodrum`dan getirttiği ve onun tedavisiyle yakından ilgilenilmiş olduğu öğrenildi. Hızal`ın aile dostu Mehmet Adalı, `Alın yazısı. Büyükbabası Suha Bey 40 senelik dostumdur. Nurlar içinde yatsın, söylenecek fazla bir şey yok` diye konuştu.


`MELEK GİBİ BİRİYDİ`


Belgin Hızal`ın yakın arkadaşlarından Müfit Başak ise konuşurken gözyaşlarına hakim olamadı. Başak yapmış olduğu açıklamada, `Belgin sözlerle anlatılmaz. Onu tanımak ve görmek lazımdı. Dünya tatlısı, melek benzer biçimde biriydi. Türkiye büyük bir kıymetini yitirdi. Hem iş hanımı olarak hem de insan olarak` dedi. Belgin Hızal için helallik alınmasının peşinden öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı, Ortaköy Mezarlığı`nda toprağa verildi.


BAKIRKÖY KADIN CEZAEVİ`NE GÖNDERİLDİ


Öte taraftan Sarıyer Uskumruköy`de yaşanmış olan olayın peşinden, jandarmayı arayarak teslim olan Aslı Sönmezler`in dün Çağlayan`daki İstanbul Hakkaniyet Sarayı`nda ifadesinin peşinden sevk edilmiş olduğu nöbetçi 10`uncu Barış Ceza Hâkimliği`nce tutuklanarak Bakırköy Hanım Cezaevine göndermiş olduğu öğrenildi.


DHA-Genel – Türkiye-İstanbul Merkez – Enver ALAS

2015-12-28 15:04:09


Haber Kaynağı: Sözcü



Kızı tarafından öldürülen banka üst düzey yöneticisi kadın son yolculuğuna uğurlandı
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder