5 bin litre için ‘içiciyim’ dedi!

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa İlçesi’nde polis ekipleri bir eve düzenlemiş olduğu operasyonla satışa hazır 264 litre düzmece rakı ile içki yapımında kullanılan 5 ton kimyasal madde ele geçirdi. Ev sahibi M.U., hakkında yasal işlem başlatıldı. Gözaltına alınan M.U. ilk ifadesinde “bunlar benim 10 senelik içeceğim” dedi.


Tekirdağ Güvenlik Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Savaşım Şubesi ekipleri Süleymanpaşa İlçesi Özgürlük Mahallesi’nde bir evde düzmece içki üretimi yapıldığı suç duyurusu aldı. İhbar üstüne emekli oto tamircisi M.U.’ya ilişik olduğu öğrenilen eve sabah erken saatlerde operasyon düzenlendi. Polis ekipleri evde 8 kiloluk 33 damacanaya doldurulmuş satışa hazır 264 litre düzmece rakı ile rakı ve viski imalatında kullanılan su tankerleri içinde 5 ton kimyasal madde ve oldukça sayıda boş rakı, viski şişesi ile içki yapımında kullanılan laboratuvar malzemeleri ve hususi düzenekler ele geçirildi.


Gözaltına alınan M.U. polisteki ilk ifadesinde, evinde bulunan kaçak içkileri içmek için ürettiğini ileri sürerek, “Bu içkileri satmıyorum. Bunlar benim 10 senelik içeceğim” dedi. Şüpheli M.U. sorgusunun peşinden özgür bırakılırken, ele geçirilen düzmece içki incelenmesi için Tekirdağ Ziraat İl Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.


DHA


Haber Kaynağı: Sözcü



5 bin litre için ‘içiciyim’ dedi!
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder