Zehir tacirlerine şafak baskını

İstanbul Güvenlik Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Savaşım Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde daha evvelinde belirlenen oldukça sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyona Hususi Harekat Timleri de destek verdi.


POLİSLERİN KÖPEKLE İMTİHANI


Operasyon kapsamında Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi’nde bir oto yıkama dükkanına gelen takımlar kapı kilidini kırdı; fakat buradaki pitbull eşeysel köpek sebebiyle bir süre içeriye giremedi. Oto yıkama çalışanının köpeği bağlamasıyla iş yerine giren polisler içeride arama çalışmasına başladı.


ELİNDE BIÇAKLA BALKONA ÇIKTI


Ayrıca takımlar Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi’nde de 3 kattan oluşan bir binaya baskın düzenledi. Hususi Harekat polisleri bina dış kapısını kırıp içeri girdi. Ne işe yaradığını anlamış olmayan bir apartman sakini elinde bıçakla balkona çıktı. Polisleri görünce de yeniden içeri girdi.


DHA


Haber Kaynağı: Sözcü



Zehir tacirlerine şafak baskını
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder