Mustafa Balbay’a hırsız şoku

SÖZCÜ/ANKARA


CHP İzmir Milletvekili ve Genel Başkan talibi Mustafa Balbay’ın aracı soyuldu. Kamera kayıtlarından 3 şahıs oldukları belirlenen hırsızlar, Balbay’ın 2 senedir yürüttüğü seçim kampanyalarıyla ilgili dökümanların bulunmuş olduğu hard diski çaldı.


Vaka önceki gece, saat 02.00 sıralarında gerçekleşti. Balbay’ın aracının sağ ön camını patlatan hırsızlar koltukta bir dosya içinde bulunan hard diski çalarak uzaklaştı. Otomobile yönelik hücum anı, bölgedeki mobese kameralarına takıldı. Kamera kayıtlarından vakası gerçekleştirenlerin 18-20 yaş arası 3 şahıs oldukları belirlendi.


“Polisler ilk bakışta hırsızlık vakası benzer biçimde değerlendirdi fakat o denli kolay olmayabilir. Bu şekilde bir ortamda insanoğlunun aklına her şey geliyor” diyen Balbay, “Bu bir milletvekiline saldırıdır ve aydınlatılması gerekir. Sonuçta gelen cama gelsin, cana gelmesin fakat her türlü şüpheyi de içinde barındırıyor. Tüm şüphelerin giderilmesini isterim” ifadelerini kullandı.


İLGİLİ HABER

Haber Kaynağı: Sözcü



Mustafa Balbay’a hırsız şoku
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder