Fethullah Gülen okullarında çocukları canlı bomba haline getirdiler!..

Kumpas olduğu ortaya çıkan Ergenekon Davası sanığı Bedrettin Dalan, paralel yapıyı yerden yere vurdu. Hakkında 2010’da soruşturma sonucu çıkarılan ve yasak kalktıktan sonrasında 18 Şubat 2015’te Türkiye’ye dönen Dalan, dün kurucusu olduğu İstek Antalya Yeditepe Koleji’nin açılışına katıldı. Burada bir konuşma icra eden Dalan, Fetullah Hoca ve okullarına ağır eleştirilerde bulunmuş oldu. Dalan, “Bazı okullar açıldı bu ülkede ve zavallı evlatlarımızın kafasını o okulları kuran kişinin kimliği ile kişiliği ile bütünleştirilip, adeta birer canlı bomba haline getirdiler” dedi.


1975’TEN BERİ GÖZ YUMDULAR


Dalan sözlerine şu şekilde devam etti: “Bu ülkenin birçok hükümeti, bir tanesi demiyorum, ta 1975’lerden itibaren bunlara alkış tuttu. Alkış tuttukları benzer biçimde yardım ettiler. Bu ülkenin yöneticileri, başbakanları, cumhurbaşkanları, detaya girmeyeyim. Fakat şuncu, buncuya bağlı insan olabilir mi? Bu şekilde bir insana insan denebilir mi? Bu şekilde bir eğitime eğitim denebilir mi? Meydana getirilen hem ülkeye, hem de Tanrı’a karşı en büyük şirktir.” Süleyman EKİN (DHA)


Haber Kaynağı: Sözcü



Fethullah Gülen okullarında çocukları canlı bomba haline getirdiler!..
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder