Berlusconi’nin sekreteri beyaz zehir kuryesi çıktı

İTALYA’nın eski Başbakanı Silvio Berlusconi’nin adı yeni bir skandala karıştı. 2010 senesinde Kanada’da meydana getirilen G8 zirvesi esnasında Berlusconi’nin sekreterliğini icra eden Federica Gagliardi, uyuşturucu kuryeliği suçundan 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Eski bir manken olan 34 yaşındaki Gagliardi, geçen yıl Venezuela’dan kalkıp İtalya’nın başkenti Roma’daki Fiumicino Havaalanı’na giden bir uçaktan indikten sonrasında bavulunda tam 24 kilogram kokainle yakalanmıştı. Gagliardi, bavuluna kokaini başkasının koyduğunu öne sürse de tutuklandı. Önceki gün hakim karşısına çıkan eski manken 3 buçuk yıl hapis cezasına çarptırıldı.


BERLUSCONİ’NİN SEVGİLİSİYDİ


Sık sık beyaz giysileriyle görüntülendiği için ‘Beyazlı lady’ denilen Gagliardi’nin, Berlusconi’nin sevgilisi olduğu öne sürülmüştü. O dönem Başbakanlık uçağında gezi eden Gagliardi, Kanada’daki zirveden sonraki yedi gün süresince resmi yemeklerde ve Brezilya ile Panama seyahatleri esnasında Berlusconi’nin yanında objektiflere takılmıştı. Gagliardi’nin Napoli mafyası olarak malum Camorra için kuryelik yapmış olduğu öne sürülüyor.


Haber Kaynağı: Sözcü



Berlusconi’nin sekreteri beyaz zehir kuryesi çıktı
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder