Sosyal medyada çığ gibi büyüyen kampanya: “Kitap topluyoruz”

Twitter üstünden Sınırsızlar (@sinirsizlar) adlı gönüllülerin kurduğu grup, kitap okumak isteyen, fakat maddi durumlarından dolayı kitap alamayan yada kitap bulamayan öğrencilere kitap ulaştırılmak suretiyle #KitapTopluyoruz isminde bir kampanya başlattı.


Fazlaca kısa sürede yüzlerce kitap toplanmaya başlandı ve grubun bu çağrısına uyan gönüllü insanoğlu, okumadığı, okuyup bitirdiği kitapları kolilerce Sınırsızlar grubuna ulaştırmayı başardı.


Çığ benzer biçimde büyüyen bu kampanya, kısa sürede kitapların yanında kırtasiye malzemeleri ve kışlık giysisi de bünyesine katarak devasa bir kampanyaya dönüştü.


“Aniden koli koli kitap yağmaya başladı”, şeklinde konuşan Sınırsızlar grubundan bir gönüllü. “Asla durmadı. ve durmuyor da. Çocuklarımızı aydınlığa çıkartmak istiyoruz. Biz bile bu kadar ilgi beklemiyorduk. Ne Nobel, ne cenaze, milletimizi kitap birleştirdi adeta”.


Kampanya hakkında daha çok informasyon almak için Twitter üstünden @sinirsizlar hesabını takip edebilirsiniz.


Haber Kaynağı: Sözcü



Sosyal medyada çığ gibi büyüyen kampanya: “Kitap topluyoruz”
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder