Poyraz Karayel son bölüm izle (34. bölüm): Poyraz ile Ayşegül gazetelere manşet oldu!

Poyraz Karayel son bölüm heyecanı ile seyircileri ekran başına topladı. Dizinin 34. bölümünde Sadreddin babasından gizli saklı işler çevirince kendini zor durumda buldu! Peki Poyraz, yakalayı ele vermek suretiyle olan Sadreddin’i kurtarabildi mi? Poyraz Karayel son kısmı kaçırdıysanız haberimizin sonundaki bağlantıdan Poyraz Karayel son kısmı seyredebilirsiniz.


BEGÜM, SİNAN’I ALIP KAÇTI!


Yatırılmış olduğu klinikten kaçan Begüm, Poyraz Karayel son bölümde hepimiz uyurlen Sinan’ı alıp firar etti. Poyraz ve Ayşegül bunu fark bunu ettiklerinde fazlaca geçti. İkili derhal Begüm’ün peşine düştüler sadece gazete manşetlerine araç-gereç olurlar. Bir güvenlik amiriyle bir mafya babasının kızının aşkı sansasyonel bir haberdir! Doğal gerek güvenlik gerekse de İsmail Karayel bu haberlere fazlaca sert tepki gösterdiler. Doğrusu Poyraz ve Ayşegül dizinin bu  34. bölümünde kendilerini oldukça zor bir durumda buldular.


Öteki taraftan Poyraz Karayel son bölümde Sadreddin babasından gizli saklı uyuşturucu baronu Behçet’le buluşmaya sürdürdü. Doğal içinde olduğu tehlikenin ayırdında değildi. Sevkiyat esnasında polis tarafınca bir uyuşturucu operasyonu yapılacaktı. Bunu son anda haber alan Poyraz harekete geçti!


Poyraz Karayel 34. kısmı seyretmek için tıklayınız


Haber Kaynağı: Sözcü



Poyraz Karayel son bölüm izle (34. bölüm): Poyraz ile Ayşegül gazetelere manşet oldu!
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder