Patlayan şebeke suyu binanın 7. katına ulaştı

 


Şişli’de İSKİ’ye ilişik bir şebeke suyu borusu öğlen saatlerinde patladı, patlamayla su yaklaşım 20 metre yükseğe fışkırdı. Mahalle sakinleri İSKİ’yi onlarca kere aramalarına karşın sadece 4 saat sonrasında gelebildiklerini söylemiş oldu.


Şişli’de bir sokakta bulunan şebeke borusu patladı. Fışkıran su, yüksek tazyik sebebiyle 7 kattan oluşan bir binanın çatısına kadar ulaştı. Suyun ortalama 4 saat boşa akmasına ve binadaki dairelere zarar vermesi sebebiyle vatandaşlar İSKİ’ye tepki gösterdi.


Eskişehir Mahallesi Dericiler Sokak üstünde öğlen saatlerinde İSKİ’ye ilişik şebeke suyu borusunda patlama meydana geldi. Patlamayla su, ortalama 20 metre yükseğe fışkırdı. Asla durmadan saatlerce fışkıran su, 7 kattan oluşan bir apartmanın çatısına kadar ulaştı. Binada bulunan daireler, ziyan oldu. Ortalama 4 saat aralıksız akan su sebebiyle vatandaşlar İSKİ’ye tepki gösterdi.


İSKİ’Yİ 3-4 SEFER ARADIK GELMEDİLER TELEFONU YÜZÜMÜZE KAPATTILAR


İSKİ’yi onlarca kere aramalarına karşın 4 saat sonrasında geldiklerini söyleyen Mustafa Şahin adlı sokak sakini, “Ilkin yavaş yavaş akmaya başladı. Sonrasında birden binaların en tepesine kadar su terfi etti doğrusu. Saat 2 benzer biçimde aradık İSKİ’yi işte bu saate kadar gelmedi. 3 – 4 saat aktı. 7 kattan oluşan binanın dubleks katlarına kadar çıktı kısaca. Ilkin yavaş yavaş akmaya başladı haber ettik, gelmediler. Kaç sefer aradık, yüzümüze de kapattılar doğrusu. Sıradadır bekleyin gelecekler diye. Daha ilkin de burada patladı.” şeklinde konuştu.


Ortalama 4 saat boşa akan su, İSKİ ekiplerinin müdahalesi sonucu durduruldu.


CİHAN


Haber Kaynağı: Sözcü



Patlayan şebeke suyu binanın 7. katına ulaştı
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder