Hepsiburada.com`dan Antalyalı girişimcilere ve KOBİ`lere e-ticaret çağrısı


İstanbul, 26 Ocak (DHA) – Hepsiburada.com Pazaryeri Deneyimi Yöneticisi Tolga Eraymanlı, Antalyalı girişimcılara ve KOBİ`lere, e-tecim sektörünün sunmuş olduğu yeni iş fırsatlarını söyledi ve sektörü "hep beraber" büyütme çağrısı yapmış oldu.


 


Türkiye’nin en kapsamlı pazarlama etkinliği olan İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu’ya destek veren hepsiburada.com, 26 Ocak’ta Antalya’da meydana getirilen konferansta şehrin iş insanlarıyla bir araya geldi.


 


E-tecim sektörünü Anadolu’ya doğru genişletmek için İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu etkinliğine destek veren hepsiburada.com, 26 Ocak’ta Antalya’da “Trendler, inovasyon ve teknolojiyle Antalya yarına hazırlanıyor” temasıyla meydana getirilen konferansta yer aldı. Antalya The Marmara Otel’de düzenlenen konferansta kanaat önderlerinin, yazışma profesyonellerinin ve markaların katılımıyla, inovasyon, teknoloji ve trend süreçleri masaya yatırıldı.


 


“E-tecim yeni nesil bir iş…”


 


Konferansta bir konuşma icra eden Hepsiburada.com Pazaryeri Deneyimi Yöneticisi Tolga Eraymanlı, e-ticaretin yeni nesil iş bulunduğunu belirterek şunları söylemiş oldu:


 


“E-tecim, fazlaca hızla büyüyen, dinamik bir sektör… Geleneksel – kısaca offline perakende pazarında ise inovasyon artık sınırı olan. İnternetin yaygınlaşması e-tecim sektörünün büyümesine ivme kazandırıyor. Türkiye, Avrupa’daki ülkeler içinde web kullanımında ilk 5 ülkeden biri. Devletimizde online perakende sektörü 2007 yılından beri geleneksel perakende sektörüne kıyasla 7 kat daha hızla büyüdü.”


 


“Türkiye’nin en büyük AVM’si hepsiburada.com”


 


Hepsiburada.com olarak e-tecim sektöründeki bu coşku verici gelişmede mühim payları bulunduğunu vurgulayan Tolga Eraymanlı sözlerine şu şekilde devam etti: “Aylık ziyaret sayımız 40 milyondan fazla… Kısaca Türkiye`deki en iyi avmsine bir ayda giren insan sayısının 10 kat büyüklüğünde bir miktardan bahsediyoruz… Türkiye’nin en büyük AVM’si olduğumuzu söyleyebiliriz. 8 milyon üyemiz var. Müşterilerimize 27 değişik kategoride 800.000’den fazla ürün çeşidi sunuyoruz. Oldukça süratli bir halde büyüyoruz fakat bizim aslolan gayemiz e-tecim sektörünü büyütmek.”


 


“Pazaryeri platformu ile tecim icra eden hepimiz e-ticarete girebiliyor”


 


E-ticaretin perakende pastasından almış olduğu oranı büyütme hedefine iş ortaklarıyla beraber ulaşmak istediklerini belirten Tolga Eraymanlı, bu vizyonla perakende sektörünün dijital dönüşümünde bir dönüm noktası olacak Pazaryeri platformunu devreye aldıklarını beyan etti:


 


“Pazaryeri platformuyla tecim icra eden büyük-ufak tüm şirketlerin, e-tecim yaşamına girmesine destek oluyoruz. Girişimcilik ekosisteminin büyütecek mühim bir kanal açıyoruz. Yalnız hepsiburada.com’da olan Tek Katalog uygulamasıyla tüketiciler bir ürünü sitede arattığında, o ürünü satan Pazaryeri’ndeki tüm şirketleri aynı sayfa üstünde görebiliyor. Öteki e-tecim sitelerinin aksine hepsiburada.com’un Pazaryeri’nde aylık dükkân kirası istemiyoruz. Doğrusu, iş ortaklarımız ürün satmadan hiçbir ücret ödemiyor. Hiçbir ücret ödemeden ayda 40 milyon ziyaretçisi olan hepsiburada.com’da ürünlerini tüm Türkiye’ye sergileme fırsatına haiz oluyorlar. İş ortaklarımıza, ‘Teknolojiyi ve pazarlamayı bizlere bırakın, siz yalnız en iyi ürünleri, en iyi fiyatlarla, en iyi servisle müşteriye ulaştırın. Gelin, işinizi hepsiburada.com’da beraber büyütelim’ diyoruz…”


 


İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu Konferansı’nda sunumların peşinden meydana getirilen “İtibar ve Marka Kıymet Performansı Araştırması Ödül Töreni”nde Antalya’nın En Kıymetli Markaları ödüllerine kavuştu. İPZ Antalya’dan sonrasında 18 Şubat 2016 tarihinde Gaziantep ayağıyla devam edecek.


 


(lı)


DHA


Haber Kaynağı: Sözcü




























Hepsiburada.com`dan Antalyalı girişimcilere ve KOBİ`lere e-ticaret çağrısı
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder