Uçuş sırasında uçağın kabin ekibi bayıldı


Amerikan Havayolları’na ilişik AA109 nolu uçakta, 7 kabin görevlisinin ve oldukça sayıda yolcunun bayılması korku dolu anların yaşanmasına niçin oldu.


Los Angeles’a giden tayyare, hızla Londra Heatrow Havaalanı’na dönüş yapmış oldu.


Tayyare İzlanda üzerindeyken meydana getirilen anons, uçakta bir doktorun bulunup bulunmadığını sordu.


Mirror’a konuşan yolculardan Lee Gunn, meydana getirilen anonsla tabip, hemşire ya da bir başka sıhhat görevlisinin olup olmadığı sorgulandığını söylemiş oldu.


ÖNCE KABİN MEMURU ARINDAN YOLCULAR BAYILDI


Bir başka yolcu Alan Gray, kabin görevlilerinden birinin koridorda yürürken ansızın bayıldığını ve zemine düştüğünü, peşinden öteki 6 görevlinin de baş dönmesinden yakınma ederek bayıldığını belirtti. “Bu çılgıncaydı ve ne olup bittiğini anlayamıyorduk” diyen Gray, pilotun bu sırada uçuşa devam etme riski almak istemediğini söyleyerek dönüş yapacağını duyurduğunu söylemiş oldu.


Amerikan havayolları’na ilişik tayyare, kalkışından 5 saat sonrasında Londra’ya geri döndü. Uçağın etrafı ambulans, itfaiye ve polis araçlarıyla çevrildi ve yolcuların inişine izin verilmedi.


Tedavi edilen yolcu ve kabin ekibinin hastalığı hakkında informasyon verilmezken, Amerikan havayolları sözcüsü uçağın güvenlik değil sıhhat problemi sebebiyle iniş yaptığını deklare etti.


Haber Kaynağı: Sözcü



Uçuş sırasında uçağın kabin ekibi bayıldı
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder