Aylin Nazlıaka: İspiyoncu olmak istemem


O adı bulmak için kurulan soruşturma komisyonu vakaya tanık bulunduğunu söyleyen CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka’yı dinledi. Sadece Nazlıaka’nın isim vermediği ve “İspiyoncu olmak istemiyorum” söylediği öğrenildi.


Başak KAYA / ANKARA


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla Mustafa Kemal Atatürk portresini indiren milletvekilinin kim bulunduğunun bulunması için başlatılan emek verme sürüyor. Soruşturma (Muhakkik) Komisyonu dün Aylin Nazlıaka’yı dinledi. Soruşturmayı, Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar yürütüyor.


Sadece Nazlıaka komisyona isim vermedi. Nazlıaka’nın “İspiyoncu pozisyonuna düşmek istemiyorum. Bu şahıs kendini biliyor, kendi çıkıp açıklasın” yönünde ifade verdiği açıklandı. Komisyon bir rapor oluşturarak CHP grubuna verecek. Kılıçdaroğlu’nun, “Bu şekilde bir vaka var ise o milletvekili CHP’de barınamaz. Gözünün yaşına bakmam. Sadece incelemenin de hakkaniyetle yapılması gerekir” demişti.


Haber Kaynağı: Sözcü



Aylin Nazlıaka: İspiyoncu olmak istemem
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder