İstanbul`un bir bölümü karanlığa gömüldü…


İhsan YALÇIN İstanbul, (DHA) – İSTANBUL`da, sistem arızası sebebiyle Gaziosmanpaşa`nın bir kısmı ile Beyoğlu, Beşiktaş, Mecidiyeköy, Şişli, Gayrettepe, Sarıyer ve Kağıthane`de elektrik kesintisi yaşandı.


Elektrik kesintisi sebebiyle Beyoğlu Tarlabaşı`ndaki apartman ve işyerleri karanlığa büründü. Tarlabaşı`ndaki bir markette işyeri sahibinin "lüks" denilen aydınlatma cihazıyla karanlığa karşı çözüm ürettiği görüldü. Gene Beyoğlu Irmak Caddesi`ndeki trafik ışıklarının yanmaması sebebiyle kısa sürede caddede vasıta yoğunluğu yaşandı.


Ortalama 45 dakika devam eden kesinti sonrası bölgelere kademeli olarak elektrik verilmeye başlandı.


BEDAŞ`TAN AÇIKLAMA…



Ayrıca, Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.`den meydana getirilen açıklamada, "TEİAŞ`tan gelen bilgiye gore sistem arızası sebebi ile Gaziosmanpaşa`nın bir kısmı, Beyoğlu, Beşiktaş, Mecidiyeköy, Şişli, Gayrettepe, Sarıyer, Kağıthane ilçelerine elektrik verilememektedir. Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. olarak tüm kaynaklar seferber edilerek çeşitli bölgelerden aktarılmak sureti ile belirtilen bölgelere elektrik verilmeye başlanmıştır" denildi.



DHA


Haber Kaynağı: Sözcü



İstanbul`un bir bölümü karanlığa gömüldü…
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder