Hülya Avşar: Mustafa Koç aileden biri gibiydi


Kalp krizi sonucu yaşamını kaybeden Koç Tüm ortaklık Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’un vefatı dolayısıyla Divan Otel’deki taziyeler devam ediyor.


Baba Rahmi Koç ve aile üyeleri taziyeleri kabul ediyor. Ziyarete gelen Hülya Avşar, Mustafa Koç’un aileden biri benzer biçimde bulunduğunu söylemiş oldu.


Mustafa Koç için Divan Otel’de taziyeler 5. gününde de devam ediyor. Saat 16.00’da süregelen taziye ziyaretlerini Rahmi Koç, Ali Koç ve Caroline Koç kabul ediyor. Taziye ziyaretine gelenler içinde CHP’li Şafak Pavey, HDP Milletvekili Celal Doğan, tiyatrocu Ali Poyrazoğlu, eski manken Azra Akın, müzisyen Kenan Doğulu, Hülya Avşar, Gazeteci Bekir Coşkun benzer biçimde fazlaca sayıda isim vardı.


Çıkışta konuşan Hülya Avşar, “Söyleyecek bir şey yok. Ben halen inanmak istemiyorum. Mustafa Koç o denli Türkiye için önemliymiş ki bunu bizlere asla hissettirmedi. O denli candan bir insandı, sanki aileden biri gibiydi. Nur içinde yatsın. Tanrı her insana bu şekilde bir sevgiyi nasip etsin.” dedi. Kenan Doğulu da Mustafa Koç’un ölümünden dolayı için fazlaca mutsuz olduklarını söylemiş oldu. CİHAN


Haber Kaynağı: Sözcü



Hülya Avşar: Mustafa Koç aileden biri gibiydi
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder