Habertürk, Ruşen Çakır’ın da işine son verdi


Ciner Medya Grubu’nda sular durulmuyor. gazete habertürk yönetimi, gazeteci Ruşen Çakır’ın işine son verdi. Gazete daha ilkin de Fehmi Koru’nun yazılarına son vermişti.


Geçtiğimiz günlerde Fehmi Koru’nun köşesini kapatan Gazete Habertürk yönetimi, bugün de Ruşen Çakır’ın işine son verdi.


Ruşen Çakır bir süredir Habertürk’teki yazılarına ara vermişti.


Ruşen Çakır’ın kurduğu MedyaScope.com sitesi üstünden yayınlarına devam edeceği düşünülüyor.


ÇAKIR: TEBLİĞ YOK AMA HABERLER DOĞRU


Çakır ayrılığıyla ilgili olarak Medyaradar’dan Alev Gürsoy Cimin’e şu şekilde konuştu:


“Bana herhangi bir tebliğde bulunulmadı fakat haber doğru. Ben halimden oldukça memnunum, hiçbir kırgınlığım ve üzüntüm yok. Bunda da şaşılacak bir durum görmüyorum. Aslına bakarsan beklenmiyor muydu? Beklenen de oldu. Her insana teşekkür ediyorum.”


RUŞEN ÇAKIR KİMDİR?


25 Ocak 1962 Hopa doğumlu. Laz. Galatasaray Lisesi’ni tamamladı. 1981 Şubat-1982 Ağustos arasını Hasdal ve Metris askeri cezaevlerinde tutuklu olarak geçirdi. Boğaziçi Üniversitesi’ni yarıda bıraktı. 1985 senesinde Nokta Dergisi’nde gazeteciliğe başladı. Sırasıyla Gidişat, Cumhuriyet, Milliyet, CNN Türk, NTV ve Vatan’da çalıştı. TESEV’de Demokrasi, Sivil Cemiyet ve İslam Dünyası Programını yönetti. Periscope üstünden yapmış olduğu yayınlarını derlediği MedyaScope.TV adlı bir haber sitesi kurdu. Çakır, 20 Ekim 2014’den itibaren Habertürk Gazetesi’nde yazıyordu.


Haber Kaynağı: Sözcü



Habertürk, Ruşen Çakır’ın da işine son verdi
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder