Adalet Sarayı’nda silah sesleri!



Polisin elinden kaçan şüpheli, adliyenin bahçesinden koşarak uzaklaşmaya çalıştı. Zanlıyı yakalamak için polis ekipleri 4-5 el ateş açtı. Adliyenin çevresinde kovalamacanın yaşandığı vakada şüpheli yakalandı.


KAÇTI, POLİS YAKALADI


Edinilen bilgiye gore, vaka şu şekilde gerçekleşti:

Polis ekipleri, hakkında soruşturma sonucu bulunan bir şüpheliyi gözaltına alarak öğleden sonrasında ekip aracıyla adliyeye getirdi. Vasıta adliyenin B Blok eksi 4. katında bulunan açık otoparkına yanaştı. Polis ekiplerinin adliyeye sokmak suretiyle araçtan indirdikleri şüpheli, aniden polislerin elinden kurtularak adliyenin bahçesinden koşarak uzaklaşmaya başladı. Şüphelinin peşinden koşan polis ekipleri ise zanlıyı durdurmak için 4-5 el ateş açtı. Adliyenin çevresinde kovalamacanın yaşandığı vakada şüpheli sonunda yakalandı, kelepçe takılarak tekrardan adliyeye getirildi.


POLİSİN ATEŞ ETMESİ GÖRÜNTÜLERDE


Vakaya ilişkin görüntüler ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, şüphelinin koştuğu, bir polis memurunun da ateş etmiş olduğu görülüyor. Gene aynı görüntülerde, şüphelinin yakalanıp etrafındaki polis memurlarınca adliyeye götürülmesi görülüyor.
DHA


Haber Kaynağı: Sözcü



Adalet Sarayı’nda silah sesleri!
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder