İstanbul’da birçok ilçe karanlığa gömüldü!


İstanbul’da, sistem arızası sebebiyle Gaziosmanpaşa’nın bir kısmı ile Beyoğlu, Beşiktaş, Mecidiyeköy, Şişli, Gayrettepe, Sarıyer ve Kağıthane’ye elektrik verilemedi.


Yaşanmış olan elektrik kesintisi sonrası toplumsal medya kullanıcıları tepki gösterirken, BEDAŞ’tan mevzuyla ilgili izahat yapılmış oldu. Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.’den meydana getirilen açıklamada, “TEİAŞ’tan gelen bilgiye nazaran sistem arızası sebebi ile Gaziosmanpaşa’nın bir kısmı, Beyoğlu, Beşiktaş, Mecidiyeköy, Şişli, Gayrettepe, Sarıyer, Kağıthane ilçelerine elektrik verilememektedir.  Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. olarak tüm kaynaklar seferber edilerek çeşitli bölgelerden aktarılmak sureti ile belirtilen bölgelere elektrik verilmeye başlanmıştır” denildi.


BAKANLIK’TAN AÇIKLAMA


İstanbul’da yaşanmış olan elektrik kesintisiyle ilgili Enerji Bakanlığı da bir izahat yapmış oldu. Bakanlık, Avrupa yakasında kesintiye sebep olan arızanın 18.20 itibarıyla giderildiğini belirtti.


 


Haber Kaynağı: Sözcü



İstanbul’da birçok ilçe karanlığa gömüldü!
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder