Polise roketatarlı saldırı!

Teröristler karayolunun ulaşıma açılması amacıyla vaka yerine gelen güvenlik güçlerine de roketatarla ateş açtı. Atılan roketatar mermisi güvenlik güçlerini taşıyan zırhlı aracına isabet etmedi. Sadece Dörtyol Mevki’inde bulunan cep telefonu bayisine isabet eden roketatar mermisi, büyük bir gürültüyle patladı. Can kaybının olmadığı patlamada, işyerinde büyük hasar meydana geldi. Güvenlik güçlerinin de anında karşılık vermesi üstüne çatışma çıktı. Çatışma aralıklarla devam etti.


AMBULANSA 2 KURŞUN İSABET ETTİ


Konak Mahallesi’nde doğum sancıları çeken bir hanımı almaya giden ambulans da çatışmalar esnasında teröristlerin kurşunlarına hedef oldu. Bir kurşun ambulansın arka camına, öteki kurşun da ambulansın yan tarafına isabet etti. Saldırıda yaralanan olmadı.


Aynı mahallede evine giden 14 yaşındaki A.C., nerden geldiği bilinmeyen bir kurşunun ayağına isabet etmesi sonucu yaralandı. Yakınları tarafınca Cizre Devlet Hastanesi’ne kaldırılan A.C., burada meydana getirilen ilk müdahalesinin peşinden Gaziantep’e götürüldü.

(DHA)


Haber Kaynağı: Sözcü



Polise roketatarlı saldırı!
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder