Günlük burç yorumları – 30 Kasım 2015 Pazartesi burç yorumları

Günlük burç yorumları, 30 Kasım Pazartesi günü burç yorumları, uzman astrolog Dinçer Güner tarafında yorumlandı. Günlük burç yorumları ile burçlarınız size neler söylüyor öğrenin. Oniki burcun değerlendirmesi haberimizde. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcuna ilişik günlük burç yorumlarını sizler için derledik. İşte 30 Kasım Pazartesi günlük burç yorumları…


GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 30 KASIM 2015 PAZARTESİ


KOÇ

Bugün egolarınız birazcık daha ön planda olabilir, inatçı davranışlar sergileyebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişileri istemeseniz de kırabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmekte yarar var. Bugün iş mevzusunda hatalı kararlar almaya, dalgın davranışlar göstermeye açıksınız. Beraber çalıştığınız kişilerle yanlış anlamalar yüzünden yazışma sorunları oluşabilir.


DİNÇER GÜNER’DEN KOÇ BURCU YORUMU İZLE


BOĞA

Bugün para ile ilgili işlerinizi halledebilir, ödemelerinizi yoluna koyabilirsiniz. Bugün, araştırma yapmak, gerçekleri ortaya çıkarmak için çaba sarf edebilirsiniz.  Hususi hayatınızla ilgili yanlış kararlar almaya eğilimli olabilirsiniz. Bugün kandırılma, dolandırılma ihtimalimiz yüksektir, bir şeylere imza atmadan ilkin dikkatlice okunmasında yarar vardır.


DİNÇER GÜNER’DEN BOĞA BURCU YORUMU İZLE


İKİZLER

Bugün iş bitirici, koşuşturması bolca, yazışma gücü yüksek bigün olacaktır sizler için. Bugün fazlaca bitkin düşebilir ve bu da sağlığınızı negatif etkileyebilir. Bugün ihtimaller içinde gelen iş tekliflerinin gerçek olup olmadığını iyice deneyin. Sizlere sunulan anlatılan vaad edilen konuların aslı astarını denetim etmeden derhal inanıp atlamayın.


DİNÇER GÜNER’DEN İKİZLER BURCU YORUMU İZLE


YENGEÇ

Bir ekip dedikodular, arkadan çevrilen oyunlar canınızı sıkabilir, istemediğiniz mevzular içine çekilebilirsiniz. Gün içinde ciddi yazışma sorunları meydana gelebilir, iyi ifade edilmeyen mevzular yüzünden işleriniz yarım kalabilir. Bugün seyahate çıkacak olanlar bilhassa bavullarıne ve el çantalarına dikkat etmeli, unutkanlık sorun yaratabilir.


DİNÇER GÜNER’DEN YENGEÇ BURCU YORUMU İZLE


ASLAN

Bugün neşeli, keyifli,  hareketli, dostlarınız ve arkadaşlarınızla oldukça sıkı iletişimde olacağınız bigün olacak.  Para ile ilgili mevzularda bilhassa bir şeylere imza atacaksanız, tüm maddeleri dikkatli bir halde okumanızı tavsiye ederim. Yapacağınız ödemelerde de doğru miktarlar olmasına dikkat edin, dalgınlık yüzünden hesap hataları, yanlış ödemeler gerçekleşmesin.


DİNÇER GÜNER’DEN ASLAN BURCU YORUMU İZLE


BAŞAK

İkili ilişkilerde, hususi hayatınızda yada ortağınızla yazışma sorunları meydana gelebilir, hatalı ifadeler yüzünden gereksiz kırgınlar yada alınganlıklar oluşabilir. İş hayatınızla ise patronlarla ilişkilerde daha davranışlarında ölçülü olmalı, gereksiz insiyatif almamaya dikkat etmelisiniz. Eğer iş arayışı içindeyseniz, bugün iş görüşmelerine gidebilirsiniz fakat kendinizi iyi ifade etmeye itina gösterin.


DİNÇER GÜNER’DEN BAŞAK BURCU YORUMU İZLE


TERAZİ

Bugün sağlıkla ilgili mevzular ön planda olabilir hayatınızda. Tanı ve teşhis gerektiren bir mevzu var ise eğer tek bir tabip ile yetinmeyin başka bir uzman görüşü almanız sizin yararınıza olacaktır. Emek verme ortamında ise bir ekip söylentiler, dedikodular canınızı sıkabilir. İşle ilgili mevzularda hatalı kararlar almaya eğliimli, kandırılmaya uygun olabileceğiniz bigün, dikkatli olun.


DİNÇER GÜNER’DEN TERAZİ BURCU YORUMU İZLE


AKREP

Bugün dostlarınıza, arkadaşlarınıza yanlış söylemler yüzünden kırılabilir, alınganlık yapabilirsiniz ya da aranızda bir itimat problemi meydana gelebilir. Finansal mevzularda genel olarak pozitif etkisinde bırakır altında olacaksınız. Beklediğiniz ödemeler bugün gelebilir. Bugün fal baktırmak, enerji emekleri yapmak, bilnçaltı ile ilgili mevzulara odaklanmak içinde uygun zamanlardır.


DİNÇER GÜNER’DEN AKREP BURCU YORUMU İZLE


YAY

Bugün ve kariyerinizi ilgilendiren mevzularda imza atılması ihtiyaç duyulan durumlarsa eğer, sözleşmenin maddelerini dikkkatle okumanızı tavsiye ederim, uzun solukta sizi üzecek bir durum olmaması adına. Kariyerinizle ilgili mevzularda sizi hayal kırıklığına uğratacak gelişmeler olabilir, beklediğiniz haberler var ise eğer pozitif yanıtlar gelmeyebilir.


DİNÇER GÜNER’DEN YAY BURCU YORUMU İZLE


OĞLAK

Bugün mali mevzularda kandırılmaya, hatalı kararlar vermeye, hesap hatalarına açık bir günde olacaksınız. Bu yüzden para ile ilgili yapacağınız her türlü işlemi minimum 2 kez denetim etmenizi tavsiye ederim. İnternet üstünden alış veriş yapacaksanız eğer güvenmediğiniz sitelerden yapmayın, mükerrer ödemeler olmamasına dikkat edin.


DİNÇER GÜNER’DEN OĞLAK BURCU YORUMU İZLE


KOVA

Ay aslan  burcunda gezi ettiğinden derinlik, vakit ve sabır isteyen mevzularda başarı sansımız oldukça düşüktür. Bilhassa bunu hususi hayatınızda daha oldukça deneyimleyebilirsiniz, hususi hayatınızı paylaştığınız kişiye karşı sabrınız birazcık düşük olabilir bugün. Eğer yalnızsanız yeni kişilerle tanışmak için uygun bir güne işaret etmekte.


DİNÇER GÜNER’DEN KOVA BURCU YORUMU İZLE


BALIK

Bugün dışarı çıkmak, arkadaşlarla takılmak, sosyalleşmek, uzun sohbetler etmek için süperdir. Ya da arkadaşlarınızı evinizde ağırlayabilir, evinizde oldukça keyifli güzelş sofralar kurarak keyifli zaman geçirebilirsiniz. Yalnız bugün çevrenizde ki insanları yanlış anlamaya ve gereksiz alınganlıklar hayata geçirmeye oldukça açıksınız. Önümüzde ki birkaç gün antak kalma ve sözleşme imzalamak içinde uygun değildir.


DİNÇER GÜNER’DEN BALIK BURCU YORUMU İZLE


Haber Kaynağı: Sözcü



Günlük burç yorumları – 30 Kasım 2015 Pazartesi burç yorumları
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder