Milli Piyango çekilişi sonuçları 29.11.2015 – Milli Piyango sorgulama

Ulusal Piyango çekilişi neticeleri sıralı tam sıralaması ile haberimizde. Her ay 9, 19 ve 29′unda olmak suretiyle 3 kere çekilen Ulusal Piyango 29 Kasım çekilişi bu akşam Ankara’da yapılacak. 29 Kasım 2015 Ulusal Piyango çekilişi, yılbaşı hususi çekilişinden önceki son çekiliş. Kısaca aralık ayı içinde başka Ulusal Piyango çekilişi olmayacak. Ulusal Piyango çekilişi sonuçlarına aşağıdaki sorgulama sayfasından her an ulaşabilirsiniz. Ulusal Piyango neticeleri ve Ulusal Piyango biletini sorgulama için aşağıdaki mpi.gov.tr sayfası ile bağlantılı ekranı kolaylıkla kullanabilirsiniz.


Ulusal Piyango 29 Kasım çekilişi neticeleri ve Ulusal Piyango sorgulama


Ulusal Piyango çekilişleri, her ayın 9, 19, ve 29′uncu günleri çekiliş yapılacak şekilde uygulanır. Belirtilen tarihlerde yada bu tarihlerin haricinde, çekiliş günleri ve planları değişik hususi Ulusal Piyango çekilişleri düzenlenebilir. Her yıl 31 Aralık Ulusal Piyango yılbaşı hususi çekilişi yapılır. Ulusal Piyango biletleri öncesinden basılır ve ikramiye miktarları evvel belirlenir. Ulusal Piyango çekilişi, evvelinde belirlenmiş bu ikramiyeleri kazanacak numaraların belirli günde çekilecek kura (çekiliş) ile saptanması esasına dayanır.


MİLLİ PİYANGO İKRAMİYELERİNİN ÖDENMESİ


Ulusal Piyango ikramiyelerin ödenmesi için idarece belirlenmiş bazı hususlar vardır. Ulusal Piyango bayileri, son 4 yada beş rakamı tutan Ulusal Piyango ikramiyelerini ödeyebilirler. Ulusal Piyango yılbaşı çekilişleri için bir milyon ve daha yüksek ikramiyeler, MPİ genel müdürlükleri tarafınca, bunlarında altında kalan ikramiyeler ise MPİ şube müdürlükleri tarafınca ödenir. Ulusal Piyango ikramiyelerinde ödeme süresi bir senedir.


Ulusal Piyango biletlerine ikramiye ödenmesi için kazanan numaralardan birini içermesi, çekilişi tutarı, seri numarası mevzusunda kuşku vermeyecek şekilde olması gerekir. Bu Ulusal Piyango biletlerinde ikramiye kazanan numaraların haricinde, numaraların okunmasına engel olmayacak şekilde yırtık yada kopuk olsa bile ikramiye ödenebilir. Eğer ki numaraların olduğu yerde yırtık yada kopmuş olup, parçaları mevcut ise Ulusal Piyango İdaresi ve satış merkezleri tarafınca yapılacak araştırma sonrasında ikramiye ödenip ödenmeyeceğine karar verilir.


Haber Kaynağı: Sözcü



Milli Piyango çekilişi sonuçları 29.11.2015 – Milli Piyango sorgulama
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder