Hırsızlık için girdi, sıkıştı ve boğularak can verdi!

ABD’nin California eyaletine bağlı Fresno nahiyesinde bir eve bacadan girmeye çalışan bir hırsız bacada sıkışıp kaldıktan bigün sonrasında eve dönen ev sahibinin şömineyi yakması üstüne boğularak can verdi.


Fresno kasabası şerif bürosundan meydana getirilen açıklamaya nazaran, adı hemen hemen belirlenemeyen bir hırsız geçen Cuma günü tek kattan oluşan bir evin bacasından eve girmeye çalıştı. Sadece hırsız bacada sıkışıp kaldı. Ertesi gün akşamüzeri eve gelen ve her şeyden habersiz olan ev sahibi şömineyi yakar yakmaz bacanın tıkalı olması sebebiyle evi duman bastı. Ev sahibinin ifadesine gore yalnız birkaç dakika sonrasında da bacadan bağırma sesleri gelmeye başladı. Bir taraftan şerif bürosunu arayan ev sahibi, öteki taraftan da ateşi söndürmeye çalıştı. Ortalama 10 dakika süresince gelen bağırtılar sonrasında kesildi. Vaka yerine gelen itfaiye ve şerif bacayı dışarıdan kırarak hırsıza ulaştı. Sadece vücudunda oldukça sayıda yanıklar da olan hırsızın yaşamını kaybetmiş olduğu anlaşıldı. Polis, hırsızın kimliğinin ve kati ölüm sebebinin belirlenmesi için soruşturma başlattı.


DHA


Haber Kaynağı: Sözcü



Hırsızlık için girdi, sıkıştı ve boğularak can verdi!
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder