Başsavcı’dan Tahir Elçi açıklaması

Solmaz, soruşturmanın 3 Cumhuriyet Başsavcı Vekili ve 5 Cumhuriyet Savcısı ile devam ettiğini belirterek, ihtimaller içinde her ihtimalin titizlikle araştırıldığını söylemiş oldu. Elçi’nin otopsisinde 1 tane alev ateş tabanca mermi çekirdeğinin ense soldan kafatasına isaret ettiğini açıklayan Solmaz, “ölümün harici alev ateş tabanca mermi çekirdeği yaralanması sonucu meydana geldiği, ölüme tesir eden harici alev ateş tabanca yaralanması haricinde başka bir bulguya rastlanmadığına ilişkin rapor düzenlenmiş olduğu”ni duyurdu.


Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, dün sabah saatlerinde Diyarbakır’ın Balıkçılar başı semindeki Yenikapı sokakta bulunan ve çatışmalarda ziyan olan zamanı 4 Ayaklı minare ile ilgili izahat yaparken yaşanmış olan çatışma esnasında öldürülen Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi ile 2 polis memurunun yaralandığı vakayla ilgili izahat yapmış oldu. Soruşturmanın 3 Cumhuriyet Başsavcı Vekili ve 5 Cumhuriyet Savcısı ile devam ettiğini belirten Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz şunları söylemiş oldu:


İLGİLİ HABER

Haber Kaynağı: Sözcü



Başsavcı’dan Tahir Elçi açıklaması
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder