Yer süpürme kavgasında 3 kişi yaralandı


Seyfettin ARAS İNEGÖL,(Bursa),(DHA) – BURSA`nın İnegöl İlçesi`nde 2 grup içinde iddiaya gore yer süpürme tartışmasıyla çıkan bıçaklı dövüşte 3 şahıs yaralandı. 

İnegöl Ufak Endüstri Sitesi Ağaç İşleri bölümünde etkinlik gösteren bir mobilya imalathanesinde çalışan ağabey ile kardeşler içinde iddiaya nazaran yer süpürme yüzünden çıkan münakaşa kavgaya dönüştü. İş yeri dışına taşan dövüşte 34 yaşındaki Kudbettin Şahin ile 33 yaşındaki kardeşi Fahrettin Şahin`in, akrabaları 20 yaşındaki Mahsun D. ve M.D. ile kavga ettiğini gören Ş.D. eline almış olduğu bıçakla Şahin kardeşleri bıçakla yaraladı. İş yerinde bulunan öteki çalışanların ve çevredekilerin güçlükle ayırdığı dövüşte 5 yerinden yaralanan Fahrettin Şahin ile 3 yerinden bıçaklanan ağabeyi Kudbettin Şahin, vaka yerine gelen 112 Acil Servis ekibinin ilk müdahalesinin peşinden İnegöl Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Darp sonucu yaralanan Mahsun D. ise otomobille, hususi bir hastaneye götürüldü. Kavgaya karışan ağabey M.D. ve akrabaları Ş.D. ise sonrasında aynı hastaneye giderek Mahsun D.`nin sıhhat durumu hakkında informasyon aldı. 
DHA


Haber Kaynağı: Sözcü



Yer süpürme kavgasında 3 kişi yaralandı
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder