CoD: Black Ops 3 Bu Haftasonu Bedava


CoD: Black Ops 3 Bu Haftasonu Parasız


FPS dünyasının efsanevi serilerinden Call of Duty’nin son oyunu olan Black Ops III, bu hafta sonuna hususi parasız. Oyunu indirme adresi ve bilgileri haberimizde.

Geçtiğimiz senenin sonuna doğru PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 ve PC platformu için çıkışını gerçekleştiren Call of Duty: Black Ops 3 bu haftasonuna hususi ücretsiz bir şekilde oynanabilecek.


Senenin sonuna doğru çıkış yapmasına karşın 2015 yılının en oldukça satan ve başarıya ulaşmış oyunlarından kabul edilen Black Ops 3, araştırma notlarıyla da ne kadar başarıya ulaşmış bir oyun bulunduğunu gözler önüne sermişti.


:: CoD Serisinin Satışları Dudak Uçuklatıyor!


Her oyunuyla mühim satış sayısına ulaşmayı başaran Call of Duty serisinin bu zamana kadar ne…



Steam üstünden multiplayer moduyla ücretsiz bir şekilde oynanabilecek olan Black Ops 3’ü isterseniz gene haftasonuna hususi %34’lük indirim tercihi ile satın alabilirsiniz.


:: Oyun Sektöründe Milyar Dolarlar Dönüyor


Tüm dünyada oldukça süratli bir gelişim gösteren oyun sektörü 2015 yılına da damgasını vurdu. İşte…


Call of Duty: Black Ops 3’ün haftasonu hususi kampanyası pazar günü 23:00’a kadar etken olaca k. Peşinden ise oyun yeniden eski fiyatına geri dönecek. Black Ops 3’ü bu haftasonu ücretsiz bir şekilde indirmek ve oynamak isteyenler buraya tıklayarak oyunun Steam sayfasına ulaşabilirler.


:: CoD: Black Ops 3 hakkında ne düşünüyorsunuz?


Kaynak: ShiftDelete.Net


Haberin Devamı

CoD: Black Ops 3 Bu Haftasonu Bedava
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder