Gaziantep’te vergi rekortmenleri ödüllendirildi


GAZİANTEP, (DHA) – GAZİANTEP Vergi Dairesi Başkanlığı, geçen senenin vergi rekortmenleri ödüllendirildi.

Vergi Dairesi’nde düzenlenen törene; Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Vergi Dairesi Başkanı Halil Tekin ile işadamları katıldı. Törenin açılış konuşmasını icra eden Vergi Dairesi Başkanı Halil Tekin, vergi rekortmeni mükelleflere teşekkür etti. En iyi kamu hizmetini vermeye çalıştıklarını ifade eden Tekin, "Adil saydam ve yansız çalışan personelimiz ile tüm mükelleflerimize en iyi kamu hizmeti vermeye çalışıyoruz" dedi.

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ise vergi rekortmenlerine ve vergi dairesi personeline çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Vergi vermenin vatandaşlık görevi bulunduğunu vurgulayan Vali Yerlikaya, bölgenin komşu ülkelerde yaşanmış olan vakalar sebebiyle zor bir sınavdan geçtiğini söylemiş oldu. Yerlikaya, vergi rekortmenlerinin kent ekonomisini daha ileriye taşımak için yeni pazarlara yönelmeleri ve katma kıymeti yüksek ürünler üretmesi icap ettiğini kaydetti.
DHA


Haber Kaynağı: Sözcü



Gaziantep’te vergi rekortmenleri ödüllendirildi
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder