Korkusuz TBMM kürsüsünde!


ANKARA-SÖZCÜ


CHP İstanbul Milletvekili Sulh Yarkadaş, Korkusuz gazetesini TBMM kürsüsünden gösterdi ve “Kaçak saraya yağcılık yapmadığı için basın duyuru kurumundan duyuru alamıyor” dedi.


TBMM’de Basın Gösterim ve Enformasyon Genel Müdürlüğü bütçesi ile ilgili söz alan Yarkadaş, Sayıştay’ın kurum hakkında ciddi eleştirileri bulunduğunu söylemiş oldu. Yarkadaş, “kurumun Anadolu Ajansı’nı besleme kurumu haline” geldiğini söylemiş oldu. Kurumun üstünden son dokuz yılda 892 milyon 350 bin TL aktarıldığını söylemiş oldu. Yarkadaş şu şekilde devam etti:


“Adı Korkusuz Sözcü gazetesinin yayınlarından. Bu gazete 50 binin üstünde satılıyor. Fakat iktidar yandaşı olmadığı için, kaçak saraya yağcılık yapmadığı için, Davutoğlu’nu alkışlamadığı için basın duyuru kurumu gelirlerinden yoksun bırakılıyor. Korkusuzdan korkmayın….Medyadan ve gerçeklerden bu kadar korkmayın”


İLGİLİ HABER

Haber Kaynağı: Sözcü



Korkusuz TBMM kürsüsünde!
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder