Trabzonspor 0-0 Osmanlıspor


Trabzonspor 0-0 Osmanlıspor


Spor Toto Süper Lig 23. hafta mücadelesinde Trabzonspor, sahasında Osmanlıspor’u konuk ediyor.

İLK 11’LER:


Trabzonspor: Onur, Bosingwa, Mustafa, Akakpo, Musa, Fatih, Okay, Sefa, Marin, Erkan, Muhammet


Osmanlıspor: Ahmet, Vrsajevic, Uğur, Numan, Pinto, Mehmet, Lawal, Ndiaye, Delarge, Aminu, Rusescu


BAŞKAN USTA TARAFTARA HİTAP ETTİ


Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, karşı karşıya gelme öncesi stadyumdaki taraftarlara da hitap etti. Usta konuşmasında tüm dünyanın gözünün Trabzon’un üstünde bulunduğunu belirterek şunları söylemiş oldu:


“Bizi burada buluşturan spor. Bu akşamın hususi bir anlamı var. Elbet hususi anlamı var fakat Trabzonsporlulara, sizlere, bizlere bu akşam oldukça mühim bir vazife düşüyor. Buradan tüm Türkiye’ye, tüm dünyaya, bu büyük kulübün taraftarları olarak, sporun centilmenlik ve dostluk bulunduğunu, gençlere küçüklere örnek olunması ihtiyaç duyulan bir alan bulunduğunu göstermemiz koşul. Sakın fakat sakın.. Tüm dünya bizi seyredecek. Çeşitli sıkıntılarımız olmuş olabilir. 2010-2011 sezonundan beri çeşitli problemler yaşamış olabiliriz. Bu akşam tüm Trabzonsporluların birinci derslik spor seyircisi bulunduğunu,en küçük bir taşkınlık yapmayacağını göstermenizi rica ediyorum.”


TRABZONSPOR’DA 9 EKSİK


Trabzonspor’da kırmızı kart cezalıları Douglas Franco, Özer, Salih Dursun, Aykut Demir ve Cavanda ile sakatlıkları devam eden Cardozo, Mehmet Ekici, Aytaç ve Güray Vural Osmanlıspor maçı kadrosunda yer almadı. Teknik direktör Hami Mandıralı, Yusuf Erdoğan’ı yedek oturturken, Musa Düzen’ı sol bekte sahaya sürdü.


VEDA SEZONUNDA EFSANELERE PLAKET


Trabzonspor yönetiminin Osmanlıspor maçında başlatmış olduğu bir uygulamayla bordo-mavili takımda forma giymiş oyunculara plaket töreni yapılmış oldu. Avni Aker’e veda sezonu kapsamında bordo-mavili kulübün evveliyatına adını yazdıran Turgay Semercioğlu, İskender Günen, Kenan Aksu, Mehmet Cemil Altın, Ali Kemal Özcan, Turan Yurdakul, Güngör Şahinkaya’ya plaketleri Başkan Muharrem Usta ve yönetim kurulu üyeleri tarafınca verildi. Vefat eden Kadir Özcan ve Cemil Usta’nın plaketleri ise aile üyelerine takdim edildi.


HAKEMLERE PROTESTO


Karşılaşmayı yönetecek Özgür Yankaya ve yardımcıları ısırmak için sahaya çıktığında bordo-mavili taraftarların tepkisiyle karşılaştı. Tribünler uzun süre “Futbolun katili Türk hakemleri” tezahüratı yapmış oldu.


TRİBÜNLER DOLDU


Trabzonspor yönetiminin bu maça hususi olarak bilet fiyatlarını 3 liraya kadar indirmesinin peşinden bordo-mavili taraftarlar tribünleri doldurdu. Ortalama 20 bin bordo-mavili yandaş karşılaşmayı takip ederken, yönetim de stadyuma giren her insana kulüp flaması armağan etti.


Kaynak: Özgürlük Spor


Haberin Devamı

Trabzonspor 0-0 Osmanlıspor
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder