Bu Hafta Vizyona Giren Filmler: 26 Şubat


Bu Hafta Gösterime Giren Filmler: 26 Şubat


26 Şubat haftasında gösterime giren filmler içinde Hesaplaşma ve Mısır Tanrıları benzer biçimde dört gözle beklenen yapımlar mevcut. Bakalım bu hafta gösterime giren öteki filmler hangileri?

Bu hafta gösterime giren filmler içinde aksiyondan komediye toplamda 6 tane yapım var. Uzun süredir oldukça dört gözle beklenen, başrollerinde Nikolaj CosterWaldau, Gerard Butler ve Brenton Thwaites‘ın oynadığı, yönetmenliğini ise Alex Proyas’ın yapmış olduğu Mısır Tanrıları filmi haftanın en mühim yapımlarından.


İşte Bu Hafta Gösterime Giren Filmler Mısır Tanrıları Yönetmen: Alex Proyas


Oyuncular: Nikolaj Coster-Waldau, Gerard Butler, Brenton Thwaites


Tür: Fantastik, Serüven, Aksiyon


Süre: 127 dk.


Haftanın en oldukça dört gözle beklenen filmlerinden olan Mısır Tanrıları , fantastik türünde bir yapım. Başrollerinde Nikolaj CosterWaldau, Gerard Butler ve Brenton Thwaites benzer biçimde mühim oyuncular barındıran filmin yönetmenliğini Alex Proyas üstüne alıyor.



Aşk ve Gurur + Zombiler Yönetmen: Burr Steers


Oyuncular: Lily James, Sam Riley, Matt Smith


Tür: Korku, Aksiyon, Güldürü


Süre: 107 dk.


Başarıya ulaşmış bir kitap uyarlaması olan Aşk ve Gurur + Zombiler , haftanın en garip yapımlarından. Başrollerinde Lily James, Sam Riley, Matt Smith olan filmin yönetmenliğini ise Burr Steers yapıyor.



Hesaplaşma Yönetmen: Shintaro Shimosawa


Oyuncular: Josh Duhamel, Anthony Hopkins, Al Pacino


Tür: Gerilim, Polisiye


Süre: 106 dk.


Kuvvetli oyuncu ekibi ile dikkatleri çeken Hesaplaşma , oyuncu kadrosunda Anthony Hopkins ve Al Pacino benzer biçimde efsaneyi barındırıyor. Polisiye türünde olan filmin yönetmenliğini Shintaro Shimosawa üstüne alıyor.



Çağrılan Yönetmen: Hüseyin Eleman


Oyuncular: Akdora Akalın, Bahadır Karaca, Candaş Yılancı


Tür: Korku


Süre: 85 dk.


Haftanın yerli korku filmlerinden olan Çağrılan , konservatuvar talebesi bir grup gencin korku dolu öyküsünü konu alıyor. Başrollerinde Akdora Akalın , Bahadır Karaca ve Candaş Yılancı ‘nın bulunmuş olduğu filmin yönetmenliğini Hüseyin Eleman yapıyor.



Zebani Yönetmen: Guillermo Amoedo


Oyuncular: Lorenza Izzo, Cristóbal Tapia Montt, Ariel Levy


Tür: Korku, Dram


Süre: 93 dk.


Adından da anlaşıldığı suretiyle haftanın korku filmlerinden olan Zebani, Kanada’da geçiyor. Şili yapımı olan filmin başrollerinde Lorenza Izzo, Cristóbal Tapia Montt ve Ariel Levy bulunuyor.



Senarist Yönetmen: Hulusi Orkun Yapıt


Oyuncular: Mehmet Asım Tuncay Aynur, Dilara Büyükbayraktar, Mustafa Uzunyılmaz


Tür: Dram


Süre: 86 dk.


Bir yazarın dram dolu öyküsünü özetleyen Senarist, haftanın dört gözle beklenen yapımlarından. Başrollerinde Mehmet Asım Tuncay Aynur, Dilara Büyükbayraktar ve Mustafa Uzunyılmaz bulunan yapımın yönetmenliğini Hulusi Orkun Yapıt üstüne alıyor.



Kaynak: ShiftDelete.Net


Haberin Devamı

Bu Hafta Vizyona Giren Filmler: 26 Şubat
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder