Samsung Galaxy S7 için Hedef Büyük


Samsung Galaxy S7 için Hedef Büyük


Samsung’un satışa sunmaya hazırlandığı Galaxy S7 modelleri için hedefi büyük. Gelen haberlere nazaran şirket ilk 3 ay için mühim bir satış rakamı bekliyor. Detaylar haberimizde.

Samsung, MWC 2016 ‘da tanıttığı Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modellerini satışa çıkarmaya hazırlanıyor.


Firmanın mâli durumu için oldukça mühim olan bu iki model için, bildiğiniz benzer biçimde satışları arttırmak adına bazı bölgelerde ön siparişle birlikte Gear VR armağan edilecek.


Galaxy S7 Tanıtıldı!


Samsung Galaxy S7 tanıtıldı. Peki, Galaxy S7 özellikleri ne? Galaxy S7 fiyatı ne kadar? Galaxy S7…


Galaxy S7 Ön İncelemesi


Samsung Galaxy S7 modelini etkinlik sonrası inceledik. Galaxy S7 ön araştırma videomuzda Benchmark…


3 ay için hedef 17 milyon Bugün ETNews’e konuşan Samsung yöneticileri Şubat, Mart ve Nisan ayını kapsayan ilk üç aylık dönemde toplamda 17.2 milyon aygıt satışı hedeflediklerini söylemiş oldu. Bu satış hedefinin 9.9 milyonu Galaxy S7 , 7.3 milyonu ise Galaxy S7 Edge için konmuş durumda.


Geçtiğimiz yıl Samsung‘un Galaxy S6 modelleriyle ilk 3 ayda 15.8 milyon satış rakamı yakaladığını düşündüğümüzde bu yıl firmanın çıtayı birazcık yükselttiğini görüyoruz.


Bakalım ön sipariş hediyesi benzer biçimde agresif satış stratejileri ile Samsung Galaxy S7 satışlarında iyi mi bir performans göreceğiz.


:: Samsung’un Galaxy S7 ile başarıya ulaşmış olacağını düşünüyor musunuz?


Kaynak: ShiftDelete.Net


Haberin Devamı

Samsung Galaxy S7 için Hedef Büyük
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder