İnternet kopunca ne yapmalı?


İnternet kopunca ne yapmalı?


Web tarayıcınızın web bağlantısının bulunmadığını söylemesi, bilgisayarımızın başındayken canımızı sıkabilen durumlardan bir tanesi. Kaygı etmeyin, şundan dolayı problemi ortadan kaldırmanızı ve yeniden internete bağlanmanızı sağlayacak 5 kolay adımı aşağıda sıraladık.

Bağlantı sorunlarının elbet birçok sebebi olabilir, sadece aşağıdaki 5 madde bu sorunların birçoğunu kapsayacağından problemi çözme ihtimaliniz yüksek. Çözemeseniz bile, en azından probleminin nerede bulunduğunu bulacaksınız.


Bu oldukça malum bir yöntem sadece bir çok vakit işe yarıyor. Router’ınızı kapatıp açarak geçici hataları ve sorunları ortadan kaldırmanız mümkün olabilir.


Router’ınızı tekrardan başlatmak işe yaramadıysa, probleminin evinizin içinde mi, yoksa haricinde mı bulunduğunu belirlemeye geldi. Bunu yapmanın kolay bir yolu, telefonunuz, tabletiniz yada değişik bir PC’nizle internete bağlanmayı tecrübe etmek.


Cihazların hiçbiri bağlanmıyorsa, mesele servis sağlayıcınızla ilgili olabilir. Bu durumda servis sağlayıcınızı arayıp arızanın ne kadar süreceğini öğrenebilirsiniz.


Kaynak: CHIP Online


Haberin Devamı

İnternet kopunca ne yapmalı?
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder