İşte Şenol Güneş"in derbi kadrosu!


İşte Şenol Güneş’in derbi ekibi!


Teknik direktör Şenol Güneş, hafta süresince meydana getirilen taktik antrenmanlarda son oynanan Gençlerbirliği maçının ilk 11’ni as ekip olarak denemişti. Tecrübeli teknik adam, derbide de takımını aynı kadro ile sahaya sürmeyi planlıyor. Beşiktaş’ın derbiye Tolga Varlıklı – Beck, Marcelo, Alexis, İsmail – Hutchinson, Oğuzhan – Quaresma, Sosa, Olcay – Mario Gomez 11’iyle çıkması umut ediliyor.Sol ayak bileğindeki sakatlık sebebiyle Gençlerbirliği maçında ekibe alınmayan Gökhan Töre ise karşılaşmaya yedek kulübesinde başlamış olacak.Şenol Güneş oyuncuları ile yapmış olduğu toplantılarda üstünde durduğu öncelikli mevzu ise oyun disiplini oldu. Deneyimli çalıştırıcı ilk düdükten itibaren belirledikleri taktiğe nazaran oynamanın önemini vurgularken, sakin kalan tarafın kendileri olması icap ettiğinin altını çizdi.PRİM 40’AR BİN TL


Siyah-beyazlı formayla ilk kez derbiye çıkacak olan Marcelo ve Alexis ile de hususi görüşmeler icra eden Şenol Güneş, iki oyuncudan da tecrübelerini sahaya yansıtmasını istedi. Bilhassa ilk dakikalarda Fernebahçe’nin evinde oynamanın pozitif yanları ile kurmaya çalışacağı baskıya vurgu icra eden Şenol Güneş, rakibin müdafa beklerinin oyuna katılımlarının en düşük seviyede tutulmasını istedi.Yönetim kurulu da derbi galibiyeti halinde dağıtılacak primi büyük oranda belirledi. Kadıköy 3 puan kazanılması halinde 40’ar bin Türk Lirası prim ödemeyi planlayan yönetim, skora gore bu rakamı artırmayı da düşünüyor.



Kaynak: NTV


Haberin Devamı

İşte Şenol Güneş"in derbi kadrosu!
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder