Artık satılmayacak!


Artık satılmayacak!


Artık, bir hoverboard almayı düşünen kişilerin işleri daha da zorlaşmış durumda. Salı günü itibariyle Amazon.com , tüm hoverboard’ları sitesinden kaldırarak yalnız tekerlekler ve yapışkanlar benzer biçimde takıları satmaya devam edeceğini deklare etti.

Amazon’un sonucu, ABD Ürün Güvenlik Komisyonu’nun tüm hoverboard’ları, eğer güvenlik standartlarına uyulmazsa, ” yangın riski ” sundukları nedeni öne sürülerek “güvensiz” duyuru etmesi sonrası alındı . Şu anda satılan hoverboard’ların da neredeyse hiçbiri bu standartlara uymuyor.


Amazon; Target ve Toys “R” Us’ın peşinden almış olduğu bu karar hakkında yorum yapmıyor. Satıcılar tarafınca uygulanan bu hareket, hoverboard’ların esasen yavaşlamaya başlamış olan popülerliklerini büyük oranda frenleyecektir. Cihazlar, her ne kadar yanlış adlandırılmış olsalar da, dinlence döneminde ABD’deki popüler ulaşım araçlarından biri olmuşlardı sadece ondan sonra, güvenlik tehlikesi sundukları ortaya çıkmıştı. Motorlu kaykayların ilk alev alma haberleri ise Aralık ayında ortaya çıkmıştı.


Ayrıca geçtiğimiz ay içinde Amazon’dan hoverboard satın alan kişiler ise şirket ile iletişime geçerek ürünlerini iade edebiliyorlar…


Levent Öztürk


Kaynak: CHIP Online


Haberin Devamı

Artık satılmayacak!
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder