‘İş başvurunuz kabul edildi, mitinge bekliyoruz’

Deniz AYHAN/ANKARA


AKP’nin taşımalı mitinglerinin ardından, mitinge katılmak için vatandaşları zorladığı da ortaya çıktı. Yozgat’ın AKP’li Akdağmadeni Belediyesi, iş başvurusu yapan vatandaşlara “AKP mitinginde katılmanız gerekmektedir” mesajı gönderdi.


İş-Kur aracılığı ile Başkanlığı’nı AKP’li Suphi Daştan’ın yaptığı Akdağmadeni Belediyesi’ne iş başvurusu yapan bir vatandaşa, “İş başvurunuz kabul edilmiştir. Yarın saat 13.00′da Akdağmadeni AK Parti mitingine katılmanız gerekmektedir” mesajı gönderildi.


Yozgat, 7 Haziran seçimlerinde 3 AKP’li 1 MHP’li milletvekili çıkarmıştı. 1 Kasım seçimleri için ANAP’lı eski Bakan Lütfullah Kayalar’ın da yarışa girmesi ile Yozgat’ta dengelerin değişebileceği tahmin ediliyor.


AKP’Lİ BELEDİYEDEN GÖNDERİLEN SMS ŞÖYLE:


“Akdağmadeni belediyesı yazı işleri müdürlüğü iş kur aracılığıyla belediyemize iş başvurunuz kabul edilmiştir. Yarın saat 13.00′da Akdağmadeni AK Parti mitingine katılmanız gerekmektedir.” 



‘İş başvurunuz kabul edildi, mitinge bekliyoruz’
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder