AKP’de kaçak araba skandalı

Ali Ekber ERTÜRK / ANKARA


Skandalı ortaya çıkaran CHP Bozüyük İlçe Başkanı İhsan Esel, “Araç, Ankara’da bir parkta bağlanmış vaziyette” derken, araca, polisçe el konulduğunu doğrulayan AKP İl Başkanı Kadir Bayrak aracın 4’üncü el olduğunu, eski İl Başkanı tarafından alındığını savundu.


TANJU ÇOLAK GİBİ


CHP Bozüyük İl Başkanı İhsan Esel, SÖZCÜ’ye yaptığı açıklamada, “O araç, AKP İl Başkanlığı’na ait. Dolayısıyla kamuya ait bir araç. Ama kaçak çıkıyor ve emniyetçe bağlanıyor. Bir zamanlar, Tanju Çolak da kaçak araç nedeniyle ceza almıştı. Tanju Çolak’a yapılan muamelenin bu kaçak aracı alanlara da yapılması gerekir. Savcıları göreve davet ediyorum” dedi.


ANKARA’DAKİ OTOPARKTA


AKP İl Başkanlığı’na ait 11 AK 001 plakalı siyah Audi araç, Ankara Balgat’taki “Yed-i Emin’’ Otoparkı”nda tutuluyor. AKP Bilecik İl Başkanı Kadir Bayrak da, “Bilecik11.com” haber sitesine yaptığı açıklamada, aracın, eski İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş zamanında alındığını vurguladı. Bayrak, aracın Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde bağlı olduğunu da doğrulayarak, “Sadece bu araç değil aynı durumda 672 araç var” dedi. AKP’li Bayrak, araçla ilgili yargı sürecinin de devam ettiğini belirtti.



AKP’de kaçak araba skandalı
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder