3. dünya savaşının çıkmasını uzaylılar engellemiş!

Son dönemde artan uzaylı haberlerine bir yenisi de NASA’nın eski astronotlarından ve Apollo 14 ekibinden olan Edgar Mitchell’in tarafından ekleniyor. Bu astronotun ortaya attığı teorilere göre 1971 yılında Ay’a seyahate çıkmış olan Mitchell, zamanında Sovyetler Birliği ve Amerika Birleşik Devletleri arasında çıkabilecek savaşın 3. Dünya Savaşı olabileceğini ve bu savaşın çıkması durumunda nükleer bir savaş hal alabileceğini, bu savaşın da milyonlarca can kaybına sebep olabileceğini söyledi.


Her şey buraya kadar normal, ancak asıl sorun bu sözlerinden sonra başlıyor; Çünkü Mitchell’a göre olabilecek bu savaş uzaydan gelen bir grup uzaylılar tarafından engellenmiş ve dünya kurtarılmış.


Webtekno’da yer alan haberde Edgar Mitchell, ismini vermek istemediği Hava Kuvvetleri’nden bazı görevlilerin, attıkları füzelerin sık sık engellendiğini ve bunu yapanların uzaylılar olduğuna dair açıklamalar yaptığını söyledi. Herhangi bir verilerin veya bir kanıtın olmadığı bu sav otoritelerce reddedilerek kabul görmedi. Ancak Mitchell’in neden böyle bir savı ortaya attığı bilinmiyor.



3. dünya savaşının çıkmasını uzaylılar engellemiş!
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder