Bakan Avcı’ya sert tepki: 13 yıldır fırıldağa döndü çoluk çocuk

Eskişehir’de  sokakta vatandaşlara karanfil dağıtan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’ya bir kadın “Özel dershanelerimiz okula döndü şu anda. Ama biz bu eğitimden memnun değiliz” dedi. Bakan Avcı da, “Biz de memnun değiliz onun için boyuna değiştiriyoruz zaten” yanıtını verince kadın bu kez “Niye bir temel bulunamadı hala? 13 yıldır fırıldağa döndü çoluk çocuk, hepimiz” diye konuştu.


Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir’de yolda karşılaştığı bir kadınla ilginç diyaloga girdi. Kendisinin emekli memur olduğunu belirten kadın, “Ailemde milli eğitimde çalışanlar var. Özel dershanelerimiz okula döndü şu anda. Ama biz bu eğitimden memnun değiliz” dedi. Avcı da “Biz de memnun değiliz onun için boyuna değiştiriyoruz zaten” yanıtını verince kadın bu kez “Niye boyuna değiştiriliyor? Niye bir temel bulunamadı hala?13 yıldır fırıldağa döndü çoluk çocuk, hepimiz” diye konuştu. Bakan Nabi Avcı da kadına “Ben de biliyorum, bu saçları değirmende ağartmadık” dedi.



Bakan Avcı’ya sert tepki: 13 yıldır fırıldağa döndü çoluk çocuk
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder