İşte Galatasaray"ın orta saha için 3 adayı


Galatasaray’da orta sahaya yapılan Tolga Ciğerci transferinin ardından son bir aday için de kollar sıvandı. Yönetimin önünde 3 seçenek bulunuyor.

Bu seçeneklerden ilki Marsilya’nın başarılı oyuncu Lassana Diarra. Bir dönem Real Madrid forması da Lassana Diarra, Lokomotiv Moskova kulübüyle yaşadığı sıkıntıların ardından ‘usulsüz’ şekilde eski takımı Marsilya’ya transfer olduğu için 10 milyon euro ceza ödemek durumunda…


Bu da onun herhangi bir takıma gitme olsalığını minimuma indiriyor. Lassana Diarra da aşırı yüksek bir rakam olan yıllık 5 milyon euro istiyor.


Cheik Tiote’nin sakatlığı var


Newcastle United’ın Fildişi Sahilli orta sahası Cheik Tiote de Galatasaray’ın listesindeki orta saha transfer adaylarından ancak burada da hem ekonomik hem de saha içi şartları devreye giriyor. Çünkü 30 yaşındaki oyuncu için Newcastle United, 3 milyon euro bonservis talep ediyor.


Oyuncu da 2,5 milyon euro istiyor. Tiote’nin dizindeki ciddi sakatlık da işi zora sokan büyük bir etmen…


En büyük aday Holzhauser


Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink’in Raphael Holzhauser’i beğendiği ve onay verdiği öğrenildi.


23 yaşındaki 1,93 boyundaki Raphael Holzhauser, hem maddi anlamda kolaylık sağlayacağı gibi yaşının genç olması ve sakatlık problemi yaşamamsıyla da büyük avantaj katabilir.


Dolayısıyla hem maliyeti hem uzun boylu ve teknik oluşu hem de sakatlık problemi olmamasıyla Avusturyalı Raphael Holzhauser orta saha için öne çıkıyor.


Kaynak: Sporx


Haberin Devamı

İşte Galatasaray"ın orta saha için 3 adayı
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder