Beşiktaş bir transferi bitirdi, diğeri sırada


Beşiktaş uzun süre önce anlaştığı fakat diğer stoper adaylarının durumundan dolayı beklettiği Chelsea’nin Nijeryalı oyuncusu Kenneth Omeruo’yu 1 yıllığına kiralık olarak renklerine bağladı.

Geçen sezonu Kasımpaşa’da kiralık olarak geçiren Kenneth Omeruo, transfer sezonunun başlamasıyla Beşiktaş ile anlaşmış, ancak teknik direktör Şenol Güneş’in farklı profilde bir stoper istemesinden dolayı bekletilmişti.


Kısa sürede İstanbul’a gelecek olan Nijeryalı stoper Kenneth Omeruo sağlık kontrolünden geçtikten sonra takıma katılacak. 22 yaşındaki genç stoper Beşiktaş’tan 700 bin Euro alacak. Genç stoper Kenneth Omeruo satın alma opsiyonunun 4 milyon Euro olacağı öğrenildi.


CARLOS GİL SICAK BAKIYOR


Bu arada Milosevic’ten memnun olmayan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in takıma 2. bir stoper transferini daha istediği bu ismin de Çin Ligi’nde forma giyen Brezilyalı Carlos Gil olduğu belirtildi.


Beşiktaş’ın Çin kulübü Luneng’le görüşmelerini tüm hızıyla sürdürdüğü ve 29 yaşındaki Carlos Gil de, transferi konusunda kulübüyle masaya oturacağı ifade edildi. Adriano, Marcelo ve Rhodolfo’dan bilgi alan Brezilyalı futbolcu Carlos Gil’in de gelmeye sıcak baktığı gelen haberler arasında.


Kaynak: Sporx


Haberin Devamı

Beşiktaş bir transferi bitirdi, diğeri sırada
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder