Beşiktaş"ın transferde rakibi yine Slaven Bilic!


Mario Gomez’in ayrılık açıklaması nedeniyle transferde birçok golcüyle temasa geçmesine rağmen son olarak Porto’da top koşturan Vincent Aboubakar’ı listesine alan Beşiktaş Yönetimi bir kez daha eski teknik patron Slaven Bilic’i karşısında buldu.

Aboubakar’ı gizli bir operasyonla kiralık olarak kadrosuna katmaya çalışan Beşiktaş’ın karşısındaki en ciddi rakibin Bilic’in çalıştırdığı West Ham United olduğu belirlendi.


Hırvat teknik adam Slaven Bilic’in isteğiyle bir golcü daha almak isteyen İngiliz kulübünün yine Beşiktaş’ın hedefinde olan Mario Gomez’den sonra Vincent Aboubakar’ı da gözüne kestirdiği öğrenildi. 24 yaşındaki futbolcu için 10i12 milyon euro arasında bir bonservis bedelini gözden çıkardığı öğrenilen Premier Lig ekibinin yanı sıra Fransız kulübü Rennes’in de Aboubakar’ın peşinde olduğu ifade edildi.


Christian Benteke ve Oumar Niasse gibi golcülerle bağlarını koparmayan Beşiktaş Yönetimi, hem Şampiyonlar Ligi’nde olmanın avantajını kullanarak hem de daha fazla yıllık ücret vererek Vincent Aboubakar’ı en kısa sürede renklerine bağlamanın planlarını yapıyor.


Beşiktaş, Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar’ı satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak için Porto’ya 3 m ilyon euroluk resmi teklif yapmıştı.


Kaynak: Sporx


Haberin Devamı

Beşiktaş"ın transferde rakibi yine Slaven Bilic!
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder