Breaking Bad ve Game of Thrones’un Yönetmeni Michelle MacLaren’dan Yeni Proje: The Nightingale


Breaking Bad, The Walking Dead ve Game of Thrones gibi ekranların efsaneleşmiş dizilerinde yönetmen olarak karşımıza çıkan Michelle MacLaren’dan yeni bir proje geliyor. MacLaren, Kristen Hannah’ın kaleme aldığı çok satan romanı The Nightingale’in beyazperde uyarlamasında yönetmen koltuğunda oturacak.


Daha çok televizyonun çok izlenen yapımlarında, muhteşem bölümlere attığı imzayla tanıdığımız Michelle MacLaren ilk kez sinemayla buluşuyor. The X Files, Lie to Me, Kyle XY, Breaking Bad, The Walking Dead, Game of Thrones’ta yönetmen olarak karşımıza çıkan MacLaren, aynı zamanda da birçok yapımda yapımcı kimliğiyle de yer buluyor.


Her yazdığı romanla çok satanlar listesinden düşmeyen Kristen Sannah’ın 2015 yılında yayımlanan kitabı The Nightingale’in beyazperde uyarlamasında yönetmen koltuğunda oturacak olan MacLaren, ilk filmiyle bakalım bizi nasıl karşılayacak? Filmin senaryosunu ise The First Grader, Killing Room, Nights in Rodanthe ve The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe filmlerinin senaristi Ann Peacock üstlenecek. Henüz filmin oyuncu kadrosuna ve çekim tarihine dair bir açıklama yapılmadı.


Michelle MacLaren’dan Yeni Proje: Kristen Hannah’ın The Nightingale’i Beyazperdeye Uyarlanıyor!


Savaş zamanında cesaret, korku ve sevgi


Farklılıklarına rağmen, Viann ile Isabella hep yakın iki kız kardeş olmuşlardır. Viann eşi Antoine ve kızı ile Fransa’nın kırsal bir bölgesinde yaşamını sürerken; Isabella ise Paris’te yaşamaktadır. İkinci Dünya Savaşı gelip çattığında ise; Antoine savaşa katılmak zorunda kalmış, Viann için her şey alt üst olur. Isabella, Viann’a yardım etmek için kırsal kasabaya gelir.


Savaş ilerledikçe kız kardeşlerin ilişkileri de bir testten geçer. Hayat inanılmaz derecede korkunç bir hal almaktadır ve Viann ile Isabella için bununla başa çıkmak gittikçe zorlaşır.


Kaynak: The Playlist


The post Breaking Bad ve Game of Thrones’un Yönetmeni Michelle MacLaren’dan Yeni Proje: The Nightingale appeared first on Filmloverss.


Kaynak: Film Loverss


Haberin Devamı

Breaking Bad ve Game of Thrones’un Yönetmeni Michelle MacLaren’dan Yeni Proje: The Nightingale
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder