Ünlüler tatilde

Kız kıza tatile çıktılar

Hülya Avşar tatil sezonunu açtı. Önceki gün havaalanında Bodrum’a giderken objektiflerimize yansıyan Avşar kızına Nilüfer Bulut eşlik ediyordu. Görüntülenmesiyle neye uğradığını şaşıran Hülya Avşar, gazetecilerin soruları üzerine, ”Arkadaşlar Soma olayları ve Alp Şen’in kaybının üst üste gelmesi kahretti bizi. Değişiklik olsun diye Demet Sabancı Çetindoğan, ben ve Nilüfer Bulut’un aralarında olduğu 7 kız tekne turuna çıkıyoruz. Böyle bir şeye gerçek anlamda ihtiyacımız vardı” dedi. Rotalarının Yunan adaları olduğunu da sözlerine ekleyen Hülya Avşar, daha sonra uçağına yetişerek Bodrum’un yolunu tuttu. Hülya Avşar ve beraberindeki arkadaşları Bodrum’da Demet Sabancı Çetindoğan’a ait teknede bir araya gelerek mavi tura çıkacaklar.

Onun arabası var

Türkiye’nin öne çıkan iki oryantel isimi Asena ve Didem’de havaalanında görüntülenen isimler arasındaydı. Asena, mini elbisesiyle dikkatlerden kaçmazken, Monaco’ya gideceğini söyledi. Uçağa geç kaldığını belirten Asena, hızlı adımlarla kontuarın yolunu tuttu. Didem ise yolculuğunun İzmir’e olduğunu belirtti. Mercedes marka lüks otomobiliyle dikkat çeken Didem, sevgilisi Onur Yüksel’le vedalaşmasının ardından uçağına bindi.


Yeni aşkıyla ilk kez

Birliktelikleriyle adından sıkça söz ettiren sosyetik isim Bennu Gerede de havaalanı dış hatlar terminalinde görüntülendi. Yanındaki gizemli bey ile objektiflerimize yansıyan Bennu Gerede, Karadağ Montenogro’ya gittiklerini belirtirken, erkek arkadaşının kim olduğunun sorulması üzerine ise, ”Kimsin sen?” diyerek yanındaki beye sormasıyla kafalarda soru işareti bırakan Gerede, ”O kadarını da siz araştırın bulun” diyerek akıllara ”Yeni bir birlikteliğe mi başladı” sorularını getirdi.

Koca özlemi

Ece Sükan da görüntülenen isimler arasındaydı. Yalnız başına objektiflere yansıyan Sükan, seyahatinin ne amaçlı olduğu sorulması üzerine, ”İspanya’da bir müzik festivali olacak. Çok merak ediyordum oraya katılacağım, daha sonra da İtalya’ya kocamın yanına uçacağım. Malum çok özledim” dedi.

Artık tehdit almıyor

Almanya’da vereceği konser yollarında olan Petek Dinçöz de havaalanında görüntülenen isimler arasındaydı. ”Almanya’yı sallamaya gidiyorum” diyerek iddialı konuşan Petek Dinçöz, konser sonrası uzun bir tatile çıkacağını da belirtti. ”Başbakan’la konuşmanızın ardından hayatınızda ne değişti?” sorusunun sorulması üzerine Petek Dinçöz, ”Böyle sorulara cevap vermem doğru olmaz,dava halen sürüyor bildiğiniz gibi ama işlerimde iyileşme oldu doğrusu tehdit telefonları da almıyorum artık” dedi.

Ailece tatile

Liglerin bitmesiyle rahat bir nefes alan futbolcular da tatil sezonunu açtı. Adı son zamanlarda Liverpool transferiyle gündemde olan Mehmet Topal, eşi Selda Topal ve oğulları Mehmethan ile havaalanında görüntülendi. Düzgün aile yaşantısıyla futbol camiasında her zaman takdir toplayan Mehmet Topal, Dubai’ye tatile gittiklerini belirtti.


Haber Kaynağı: Sözcü


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder