'Mandrake' toprağa verildi

Işınbark için ilk tören Kocamustafapaşa’daki Çevre Tiyatrosu’nda saat 11.00′da gerçekleştirildi. Törene ünlü illüzyonistin ailesi, meslektaşları ve sevenleri katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ile başlayan törende Mandrake’nin hayatından kesitler sinevizyon eşliğinde gösterildi. Sinevizyon gösterisinin ardından konuşma yapan Mandrake’nin kızı Işın Işınbark, “Onu hep güler yüzüyle hatırlayın” dedi.


Yapılan konuşmanın ardında sevenleri ve meslektaşları Mandrake’nin tabutuna karanfil bıraktı. Eşi Süheyla Işınbark da, tabutun başında uzun süre gözyaşı döktü. Acılı eşi kızı Işın Işınbark teselli etti.


FATİH CAMİİ’NDE CENAZE NAMAZI


Mandrake’nin cenazesi daha sonra Fatih Camii’ne getirildi. Eşi Süheyla Işınbark taziyeleri kabul ederken gözyaşlarını tutamadı. Cenazeye Işınbark’ın yakınları, sevenleri ve meslektaşları katıldı. Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından cenaze Topkapı Çamlık mezarlığında toprağa verildi.


Kaynak: DHA


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder