Onu sahnede izlemek büyük bir keyif

Kuzey Güney’in Cemre’si Öykü Karayel, dizide annesini canlandıran Zerrin Tekindor’u bu defa tiyatro sahnesinde izledi. Zerrin Tekindor’a hayran olduğunu söyleyen Karayel, “Onu sahnede izlemek büyük bir keyif” derken oyunu izlemeye gelenler arasında olan şarkıcı Yonca Lodi de Tekindor’un oyunculuğuna şapka çıkardığını söyledi.


Oyunda Tekindor ile başrolü paylaşan Tardu Flordun ise oyun öncesi hayranlarının yoğun ilgisine uğradı.

Kuzey Güney dizisinde yaklaşık üç yıl Zerrin Tekindor ile anne-kız rollerini oynayan Öykü Karayel, Tekindor’u bu defa tiyatro sahnesinde izledi.

Trump Alışveriş Merkezi’nin tiyatrosunda sergilenen ‘Kim Korkar Hain Kurttan’ adlı oyunda başrol oynayan Zerrin Tekindor için “En büyük hayranıyım. Onu sahnede izlemek ayrı bir keyif” diyen Öykü Karayel sade giyimi ve makyajsız haliyle dikkat çekti. Oyunu izlemeye gelenler arasında şarkıcı Yonca Lodi de vardı.

Oyunda Zerrin Tekindor ile başrolü paylaşan Tardu Flordun ise oyun öncesi hayranlarıyla biraraya geldi. Sevenleriyle bol bol fotoğraf çektiren Flordun, onlarla sohbet edip oyunculuğuyla ilgili yorumlarını aldı.

Haber Kaynağı: Sözcü


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder