Gül’ün eski danışmanından şok Hakan Fidan iddiası

Ahmet Takan: “Beştepe’deki olumsuz psikolojik hava, teneffüs edenleri bile çok korkutuyor”

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eski danışmanı ve Yeniçağ gazetesi yazarı Ahmet Takan Suriye’ye yapılması planlanan operasyonla ilgili çarpıcı bir yazı kaleme aldı. Ahmet Takan, AKP iktidarının Cemaat’in orduya kumpas kurduğu dönemde Genelkurmay Elektronik Sistemler’ni (GES) MİT’e devrettiği belirterek, “TSK’nın gözü çıkartılmış, kulağı kopartılmıştı” şeklinde yazdı. Takan, bu sebeplerden dolayı TSK’nın bölgeye ilişkin elinde yeterli bilgi olmadığını ve Genelkurmay’ın GES’i geri istediğini şöyle ifade etti: “Recep Erdoğan ve AKP’sinin önüne GES faturası da konuldu.”

Takan yazısının sonunda tüm bu gelişmelerden ötürü “Beştepe’deki olumsuz psikolojik hava, teneffüs edenleri bile çok korkutuyor” ifadelerini kullandı ve Hakan Fidan’la ilgili dikkat çeken şu ifadeleri kullandı:

“Hem kendini hem de patronu Erdoğan’ı, içinde bulunduğu durumdan kurtarmakla görevlendirilen Hakan Fidan için Beştepe kaynakları şöyle diyor;

“Kendi makam arabasını boş dolaştırıyor. Kendisi koruma araçlarına binip, gidip geliyor.””

Haber Kaynağı: Rahatsız



from Habergaraj.Com http://ift.tt/1Nv4mWG
Share on Google Plus

About Burak Sormageç

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder